Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2010. augusztus 5., csütörtök

Barbárfivérek - Utcadiploma közr. Tirpa, Saiid

Posted by Tj Blogi on csütörtök, augusztus 05, 2010 0 hozzászolás

Folytatása...


Tirpa km AZA & DopeMan: Mit Ér A Pénz?!

Posted by Tj Blogi on csütörtök, augusztus 05, 2010 0 hozzászolás

Folytatása...


régota nem volt ilyen elbaszott nap

Posted by Tj Blogi on csütörtök, augusztus 05, 2010 0 hozzászolás

nem müxik a rise fm. pi be sem jelentkezett ma és ezt kell hallgatnom

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


a haverom írásai kétség kívül hatással vannak a világra

Posted by Tj Blogi on csütörtök, augusztus 05, 2010 0 hozzászolás

ketten visszamondták az olvasói "élőfizetésüket".
Asszem nem kell ezentúl jobban bizonyítanom, hogy mennyi baj van a barátaimmal. Még jó, hogy nem a Times-nál sikerült elérnie 10% os előfizetői csökkenést, mert az úgy több milliárdos anyagi veszteség lenne a kiadójának. Természetesen továbbra is várom szeretettel a barátaim írását, legfeljebb nem lesz több olvasónk. pont úgy csinálok mint a zsidók a médiában.  azért vannak ilyen ritka szar műsorok is, mert a barátaikkal dolgoztatnak.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Nyílt hírdetmény II. rész

Posted by Tj Blogi on csütörtök, augusztus 05, 2010 0 hozzászolás

(még egyszer hangsúlyozom ez nem az én írásom!)

Kedves Magyarok, Tisztelt Szomszéd és Távoli Népek!
Barátok,Ember Testvérek!


Felnőtt korba lépve és a Világban kissé körülnézve úgy érzem kötelességem, hogy tudassam véleményem.
Ily formán írok Nektek és üzenek azok által, kik megtisztelő hivatásukként a Ti személyeteket képviselik hivatali
pozíciójukban.
Fogadjátok őszinte és tisztelettel teli gratulációmat a XXI. Századra elért technikai, műszaki, építészeti, vallási, politikai, gazdasági és művészeti stb. eredmények elismeréseképpen. Úgy vélem az Emberiség elért egy igen magas színvonalú életformát, az előző évszázadokhoz képest. Ezzel biztosítva alapvető létszükségletét és luxusigényét is kielégítve a legmesszebb menőkig, bármilyen témát megvizsgálva.

Megerősítve előző kijelentésem: gratulálok.

A fenti sorok vonatkoznak a kétkezű építőkre, irányítókra, tanítókra, szülőkre és gyermekeikre, eszkimó, indián, busman, beduin, forma egyes pilóta, űrhajós és stb., vagy bármi és bárki, mindenki, aki valaha emberként létezett és létezik. Külön elismerésem és köszönetem , mi illik és lehet az Úrnak, az eredendő alkotónak, kiben bízok és hiszek . Ezt kiegészítve külön hálám fogadjátok, hogy Szülőföldem, szeretett hazámat, Magyarországot az utóbbi évtizedekben békében tartottátok.



Világunk megszületése, akár egy emberi lény születése, fájdalmakkal jár. ” A Végtelen Tér egyik pontján bármi adatik, az egy másik ponton elvétetik. „ Ezen születéssel járó fájdalmak elemzésének és értékelésének
végeredményeképpen megállapítom, hogy a létező és létezett összes háború, agresszív cselekmények, emberi kínok, valamennyi fizikális és mentális fájdalom forrásának összege – mint matematikai egyenlőség - egyenlő a Földi Emberiség Intelligencia Színvonal Megteremtés Ára-val. Egyszerűen megfizettük létezésünk. Jelen korban is megfigyelhetők hasonló események, noha mérhetően kisebb mértékben jellemzők, de jelen vannak. Ez, mint egyfajta Élet Fájdalom Hullám az idő előre haladásával egyre gyengül, végül megszűnik, akár a fizikából ismert hullámok. Esetünkben szereplő mértékegységek univerzális nagyságúak , mint Bolygó, Emberiség, Évezredek. A Magam részéről tudomásul veszem, hogy ezen Kötelező Fejlődési Mellékhatások szükségszerűen következtek be és az a megállapítás, hogy az Ember ilyen: hamis. Az Ember alapjában véve rendkívül érzékeny, békés, építő és intelligens. Még jó néhány pozitív jellemzővel felruházható, egyben könnyen tanítható és befolyásolható.



Ezeket alapul véve, e levél által a Múltnak , ki Teremtette és Emberként részt vett benne, Én,……nevem….., a földi emberi faj képviselője, ki teljes felelősséggel tartozik önmagának, családjának, környezetének, ezek jelenének és jövőjének, mint a Jelen Embere ki teljes tudatában van önmagának, ismétlem a Múlt épeszűség és intelligens emberi viselkedéssel ellentétes cselekedeteinek összességét,bűneit:
MEGBOCSÁTOM .



Azaz , e levél írásának „pillanatától” a Múlt bűneinek megbocsátok, az elítélteknek amnesztiát adok, az összes ártó tettet megtörténtnek, de a jövő következményeire tekintettel megsemmisítettnek nyilvánítok. Egyúttal és egy időben kérem és elvárom, hogy az Én személyem által saját magam és mások kárára elkövetett etikátlan cselekedetekkel ugyanezt tegyem és tegyétek. Így Istentől, Embertől, Múlttól, Jelentől és Saját Magamtól
BOCSÁNATOT KÉREK!


A Jövőre és a Jelenre vonatkozva hangos szóval és írással Önmagamtól és összes Ember Társamtól
KÉREM,
TANÁCSOLOM,
ELVÁROM,
hogy Életútját vezesse minden Múlt írásainak és tetteinek építő jellegű tanításai és útmutatásai , vallási meggyőződéstől, társadalmi helyzettől, anyagi lehetőségektől, egészségi állapottól stb. függetlenül.


KIJELENTEM,
hogy bármilyen nemű tetteim, cselekedeteim következményeit teljes felelősséggel vállalom. Kijelentem , hogy az összes jelen és jövő korokban élő embertársaim által okozott bármilyen megjelenési formájú Ártó Tett, pusztító cselekedet mely elkövetőjével és másokkal szemben fizikális vagy mentális fájdalmat, kárt okoz, illetve személyes vagy gazdasági, pénzbeli hátráltatással , megkárosítással bír:

KÖZÖSSÉGET NEM VÁLLALOK.

Mindezeket
ELÍTÉLEM,
valamint elkövetőjük részére terhelő következményekkel járó cselekedetté minősítek.


Kedves Magyarok, Tisztelt Szomszéd és Távoli Népek!
Barátok és Ember Testvérek !


Az emberiség létezése ezen a bolygón egy igen törékeny és sérülékeny élet komplexum. Közös feladatunk és kötelességünk ennek a helyes mederben tartása, fenntartása és építése. A védelme is. Őszintén bízok bölcsességetekben , az Úr jóakaratában és hogy nem haladja meg ez a kihívás képességeinket. Véleményem, hogy egy egészséges emberi életet szerényen, de aktívan , egymásra figyelve és segítve, építve, tanítva és dicsérve lehet az intelligencia és az etika elvárásainak megfelelően élni. Túlélni! Így kérem Jómagam és Bennetek, hogy ezeket és az eddig tanult pozitív, építő tanácsokat szem előtt tartva , megfontolt döntésektől
vezérelve éljetek. Így lesz az Emberé a Jövő, Társadalmunk alkotó és a Lélek szabadon szárnyaló.

…megtiszteltetés Önökkel együtt egy térben és időben létezni, jelenünk felfogni, jövőnket álmodni. Megfelelni
Neki és Magunknak. Kívánok szerencsét, sikert, egészséget, békét az összes Embernek, a Teremtő Istennek, az
egész Világnak és saját Magamnak……

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Bogi szomorú

Posted by Tj Blogi on csütörtök, augusztus 05, 2010 0 hozzászolás

2hétig nem is látja pi-t. 


aztán még pár napig igen,de a vége az, hogy soha-soha, de soha  többet.





... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)