Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2016. március 31., csütörtök

A mai nap avagy a napvégi aggodalom

Posted by Tj Blogi on csütörtök, március 31, 2016 0 hozzászolás

Mit szolnak hozzá?
Ez azért fontos, mert othonfelejtettem a körömcsipeszem.
Logikus? Mint Rejtő gondolatsorai (bevezetői) kinek emlékét a születése 111. napján felidéztük. Nem itt, de én minden megemlékezéses posztot végig olvastam. Még a Banitájét is, pedig az az érzelmeit leszámítva mindig uncsi.

Szóval mindig van az elsőre logikátlan gondolatsor, amit a mester ugy fejt ki, hogy kevés az oldal. Én nem vagyok olyan jó író, csak nyomaiban található meg bennem az írás ismerete.
Kompenzálom ezt fotókkal meg ... mit tudom én mikkel

... okafogyott lett az aggodalom csak le állt a hüttő start-stopon, mert ezen aggodtam, hogy megy már 1,5 órája azt ha kajak hüttésre váltana vissza vesz. Ez történt közben... -Rendeljek hozzá servizt? Akkor nyista alvás.- meg minden. Itt villogna az ügyeletes szervizes auto egész éjjel... alvás semmi a többieknek sem. Ráadásul Felkelteni a kassást éjjel...

... ja igen. Az othon felejtett körömcsipesz.
Ahogy nő terebéjesedik a kor lombkoronája az ember felett (közhelyes megfogalmazása annak, hogy öregszel bazmeg) annál kisebb fontosságuak lesznek azok a dolgok a pasiknál, hogy le kell vágnod! Hol ezt hol azt. A pasikon mindig nő valami amit le kell vágniuk. Igazából nem kéne levágnunk, de végül is még is, mert a túlnőtt köröm a papucsiban nem fáj, de az atkoban igen. Szoval ha nem vagy olyan indiai szentfazék akkor muszály levágnod a körmöd, hogy beleférj a tavai cipődbe. Meg amugy is sok kosz van az ember körme alatt. Mikor levágod tök büdi.
(Itt jut eszembe a nő, az Adri miota törölték a 3 millios likeoloi oldalát sokkal könyedebb a twitteren. A facéja nagyon a pénzre ment...
Mind1 ez is egy olyan mell-ék szál ami miatt majd vissza kell olvadnom hol tartottam az ugynevezett logikai fonalban.
Valamit le kell vágnunk...
Hol az egyenest, hol a köldökzsinort. Én egyiket sem tudom. Sem az egyenest rövidebre vágni az utvonalon, se a köldökzsinort.
A kóldökzsinor lerágása... és meg is eszik. Borzasztoak ezek az álatok...
Se késük se bigrácsuk.
Jönnek a bokorból azt élni akarnak. Enni még vasárnap is. Hihetetlen, hogy nem föznek rájuk a KDMPben. Föznek valakire a KDMPnél vagy csak számláznak vasárnap?

Hagyjad Blogi! Engedd el! Kinában másnap kell fel a vasárnap. Szét csuszik a logika, képek itt-ott, vérhőmérsékletet hütt a tengeranyo...
Polip tintahal krevet és kagylo homár és szardinia... Szeretsz e még bojler sylvia?

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


A magyar uszo vb plakátja

Posted by Tj Blogi on csütörtök, március 31, 2016 0 hozzászolás

Folytatása...


Mit gondolok én a Sylviről?

Posted by Tj Blogi on csütörtök, március 31, 2016 0 hozzászolás

Kötött egy szerződést amibe beleunt.
Se táplálék kiegészítők, se semmi Blogi...
Ez is régi fotó.(lásd lent)
Jó volt otthon velünk, de már nem számit...

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Muther nagyon ki akar jutni a konyha látogatásra

Posted by Tj Blogi on csütörtök, március 31, 2016 0 hozzászolás

Ha father nem cihüli akkor én sem.
Ha nem kacagna ennyit rajtunk, láthatná, de igy ...
Mindenkor mikor felemlegeti eszembe jut, volt aki kivitte. És az, hogy majd én megteszem helyette...
Mint érv... Talán azt nem kellett volna mégsem. Nem csak apám miatt kell szégyenkeznem. Anyám sem külömb a deákné vásznánál. Ha nem az érekelné, hogy vághat a gyülölt úra elé...
De valojába ez élteti. Ebben meg aszisztáljon neki a jó....

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)