Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2016. április 5., kedd

Kicsit tele a tököm a mindenképpen leveszem hozzá állással

Posted by Tj Blogi on kedd, április 05, 2016 0 hozzászolás

Igen volt idő amikor még lehetett dézsmálni a motyot vagy a nyálat. Igen volt hogy én is belenyultam, de azok az idők elmultak. Klienseket vesztettek el azok a cégek ahol a csibészek shopingoltak. Jól kerestek és ennek ellenére belenyulkáltak mindenbe. A mindenbe való belenyulkálás azt jelenti, hogy filléres cuccokat ingyen osztogattak a "kolégáknak" a parkoloban. Volt értelme?
Az ég szerelmére! Én is el tudnék költeni annyit amenyit a kormány most a várba költözésre tapsol el, ehez nem kell ész! Az ész a svéd modelhez kell ahol minimál kölcségen müködik a rendszer...
Hortiné mondta anno:
"-Ne költözzünk a várba, mert ezek az ablakon fognak kidobni minket."
Csakugye az az átkozott megalománia a Viktor Ceaușescu családban...

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Ez szép volt a MAV-tól

Posted by Tj Blogi on kedd, április 05, 2016 0 hozzászolás

Folytatása...


Milyen Kiss fickos László

Posted by Tj Blogi on kedd, április 05, 2016 0 hozzászolás

50 után került nyilvánosságra az, hogy az a Kiss László aki a könyeit türölgetve fel volt háborodva azon, hogy egy uszocsaj könyvében utalt arra a molesztálásra kajakbaszó.
Az eset a nyomozati jegyzőkönyvek szerint ugy esett, hogy ketten lefogták Zsuzsát a 3. társuk meg tólta. Beleélvezés után helycsere, na nem pozcsere, mert a csaj addigra elvesztette az eszméletét. -Milyen volt Kiss Lacival? Eszméletlen jó. 2-3 letőltendő éveket kaptak eme nemes cselekedetért. Ahoz mi kell,  hogy az elájult nőt dugd tovább...  miután a csaj magához tért lenyugtatozták. A Gyárfás ugye egyből kiállt mellette, az ugye meg valami gyilkoságra való fölbujtás miatt került a hatoságok látokörébe anno ha jolemlekszem...


"A sértett karjait Várszegi a hátán összefogta, majd a száját befogta, őt ledöntve tartotta, L. pedig a sértettre nehezedve, annak lábait szétfeszítve, közösült vele. Ezután Kiss László fogta le a sértett kezét, illetve befogta a száját, V. pedig fokról-fokra átvette Lantos helyét, majd ő is közösült a sértettel. Eközben … Zsuzsanna rosszul lett, így ellenállásától nem kellett tovább tartani, s ezért Kiss László fokozatosan elengedte őt, majd sorra kerülve közösült az elernyedt sértettel. Amikor a sértett feleszmélt és megmosdott, újból rájött a rosszullét, úgy, hogy Várszegi Lajos és Kiss László idegcsillapítót is adtak neki. (…)" - áll a bírósági ítéletben.

Kisst első fokon folytatólagosan elkövetett nemi erőszak bűntette miatt 5 év börtönre ítélte, ezt másodfokon 3 év szabadságvesztésre enyhítették.

Gyárfás Tamás, a MÚSZ jelenlegi elnöke a Privátkopónak úgy reagált, hogy Kiss László ötven évvel ezelőtt "okkal vagy ok nélkül" megkapta büntetését. Az ifjúkori tettek már elévültek, és ha egy bűnös lerótta büntetését, "joga van újfent méltóképpen beilleszkedni a társadalomba".

"Méltatlan lenne 55 év után, ha magyarázkodni kezdenék. Ott az ítélet, senki nem adna hitelt a szavaimnak. Megbűnhődtem azért, amiért elítéltek, aztán kaptam az élettől egy új lehetőséget, és én éltem vele" – nyilatkozta a Népszabadságnak Kiss László.

"Beszélhetnénk persze arról, hogy 1961-ben mennyire volt megalapozott az ügyünkben hozott ítélet. Mennyire volt bebizonyítva mindaz, ami az ítéletben olvasható. Soha nem hallgattam el a történteket. Soha nem tudtam és nem és fogok túllépni rajtuk.
Viszont az a közeg, amelyben előtte sportoltam, és amelybe később edzőként visszatértem, képes volt rá. Mivel sem a bíróság, sem más hatóság nem tiltott el – az ítéletbe foglalt bűnöm ellenére sem –, hogy gyerekekkel foglalkozzam, kaptam egy új esélyt és én éltem vele. Mindenki döntse el, hogy a magyar úszósport elmúlt évtizedekben elért eredményei alapján, hogy kellőképpen bizonyítottam-e vagy sem" - tette hozzá.""
Szerintem meg Egerszegiből még egy makáko is olimpikont csinált volna...

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Honnan tudja azember, hogy szeretik?

Posted by Tj Blogi on kedd, április 05, 2016 0 hozzászolás

Nem abból, hogy követik
A'mikor elengedik, szabadon.

Az mi-kor vissza-vissza tér
Ott-van, a nyugalom
A falakon némán fény
játszik... , lomhán kuszik

Át -visz a szavakon.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)