Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2012. március 31., szombat

Mennie kell, de inkább maradna, kitartoan kapaszkodva a hatalomba

Posted by Tj Blogi on szombat, március 31, 2012 0 hozzászolás

"Ugye lesz majd föld ami betakar?!"

Most harácsolják be az utolsó magyar tulajdont, egy évvel a külföldiek földhöz jutási lehetősége előtt.
-Szerintetek mekkora haszonnal fognak tudni túladni a jelenleg privatizálódó földeken? ;-)
Azokat az ugarokat az utak mellett amiken most másutt gombamód szaporodnak az alternatív energiát szolgáltató napfény erőművek. Nekünk is azt kéne csinálni, de ehelyett bedobták a dr Smici storit  XDDD
(FIZES-etek Ti Istenetek barmai! Mit hittetek ezek különbek lesznek??? Nem árulják ki az Országot?)

Nem baj! Viktorunk majd hoz egy új törvényt visszamenőleg,ahogy szokta és csicskája vissza kapja a Doktoriát.
Jár az nekije, azért került oda, mert  letudja írni a nevét 6 nyelven, más tudásra neki nincs is szükség.
Még a végén ellent mondana a nagy rabló vezírnek, az lenne ám a tiszta szégyen.
A legnagyobb magyar közjogi méltóság…
MOST DOKTOR VAGY NEM? díszes példaképe közösségének.
Hétszéntség, hogy kirugdalnak majd pár embert a doktori szenátusból, hogy ott is 2/3 uk legyen, mekkora botrány így lefokozni az Ország Szimbólumát!
Hogy is monda? A Vezér
"Sérthetetlen"/"Érinthetetlen" ?,  a hinduban az "Érinthetetlen" kifejezés a szolgák kasztjára vonatkozik, annak tartja
-csicskám!
 -Itt írd alá!
Már akkor sík ideg voltam, mikor a sport diplomáciában sorra bukta el az érmeinket,elméxem, már akkor úgy szóltak a hírek, hogy X ország megkapta, tőlünk meg elvették az érmet ugyan azért. Ezt a kettős mérce problémát hozta magával, nem lehet, hogy korrupt is nem csak tolvaj?  - és jó diktátori szokás szerint felfelé bukott.

 Én akkor buktam ki a sztorin, mikor fellengősen kijelentette:
"Eszébe sem jutott, hogy lemondjon." -ha nem jutott eszébe, hogy lemondjon, akkor hogy fogalmazódhatott meg benne ez a mondat???
Azt kapták vissza amit Ők csináltak, a visszamenőlegesen hozott törvények szégyenét. -A  fidesznél nem először adnak be utólag  diplomát, náluk ez bevált szokás,már az előző kormány sport minije is érettségivel lett miniszter, és a hatalmával diplomás. Meg kapja a Smici is a Doktoriját, nem lesz ebből gond, erre való a hatalom. -Ez maga a kettős mérce: A múlt hibáit másnál elítélni az Ő álltaluk hozott hajnal harmat friss törvények szerint,  a múlt akkori dicső kötelességét, bűnné nyilvánítani ma, zsidó logika. Fidesz Konklúzió:  Smici marad, mert ez a Jupiterek Országa nem az Ökröké. Gyiiii Jupiter! Húzd a szekeret! :-D  -A sajátodét ám ne az Országét! Ne legyél marha!  XDDD
  Szegény, Tiszta ideg volt, remegett a hangja meg dadogott, mondjuk megértem,nem minden nap veszik el az ember kis doktoriát.
Képzeld el! Mekkora tekintélye marad majd? Ha valahol hozzá akar szólni érdemben egyből azt válaszolják majd nekije:
-Ohhh… , csak lassan Tata!-70 éves, a saját törvényei szerint, amiket alá írt nem dolgozhatna a bíróságon, mint bíró!- Nem az én kis doktorimat vették el, ha nem a magáét! És harcol majd az igazságáért, de nem a birokságon, mint azt mindenki elvárta. Nem perel, vesz egy új Doktorit és kész. Ő kegyelme megteheti.
Nah… , meg mekkora gazdasági kár is ez, mert most aztán minden kifüggesztett új alkotmányon át kell írni a nevét. Vagy ez nem visszamenőleges??? Kiosztják az állami radírt és azzal kell majd leradírozni a Dr-it?Vagy csak kivágjuk, majd mint a forradalomkor a zászlóból a régi címert?
Mintha Dr Jog Erős Pált lefokozták volna csak sima Erős Pállá. A Pofám leszakad,
Azt azzal védekezett az arany szívem, hogy nem is Ő írta, ha nem azok a hibásak akik a tollát vezették. Esküszöm, mint a dedóban, nem az én ötletem volt tanárnéni, hogy húzzuk meg a Julcsit, haját…. A faszom se menne vele lopni ha bukta van egyből felnyomna XDD
Meg hogy nem hallgatták meg, mert Ő Koreában volt tárgyalni, na az ott biztos jó buli lehetett ;-)
Neki nem szóltak,hogy itthon meg forradalom van. Az  5 pontos beszólás az az volt amugy a héten,mikor a riporter kérdezte a Viktort:  "-Most 25 éves a fizes, mi a véleménye erről?
Hu… ! a Viktor felcsillanó szemmel , fiatal multjába révedten szentimentálisan kezdi is ,  hogy egy csillag vezérelé az országé, akkor is meg ma is és akkor 38-an voltak az ÁVO, meg az akkori kommunista pártellen,és hogy az akkor milyen kemény volt!"
Mire a riporter: "-Igen pont mint most, csak most a másik oldalon vannak 38an."
Azon is megvoltam, ahogy a Viktor sulykolja a népe fejébe azon a szuggesztiv Uri Geller -vágod?! Uri muri- hangon amit eddig csak a tv kuruzsloktól hallottam, "Ezek az emberek dolgozni akarnak. Mert dolgozni jobb mint csak várni a postást a segéllyel."-Nekik aztán mondhatod-  majd még a végén meghívja a "Mükogy!-ot" Azt nekünk is azt kell majd  hallgatni azon sejtelmes túlvilági, szürreális, irreális, úri hangon:"Dolgodj!"

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)