Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2010. augusztus 4., szerda

az élet

Posted by Tj Blogi on szerda, augusztus 04, 2010 0 hozzászolás

a létezés és ennek tudatának fenntartása elszív minden energiát. ez a vírus okozza a halálát a semminek.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Nyílt hírdetmény

Posted by Tj Blogi on szerda, augusztus 04, 2010 0 hozzászolás

a mondanivalóját még nem volt időm elolvasni, de helyet adok egy nevét publikálni nem akaró régi barátom írásának:


"…a királynő szava népének gondolata és egyben Isten akarata, az élet óhaja….."


A MAGYAR KIRÁLYSÁG ÚJRAALAPÍTÁSA



…….a magyar királyságot szívükben soha el nem temetők csoportja őrizte hitét generációk óta….. szokásait ápolta, királynőjét kutatta…...

…….elérkezettnek látom az időt, hogy a magyarság lehetőséget kapjon a jelenlegi társadalom rendszeréből kilépni, és magasabb etikai színvonalon működő Hazában újraszerveződni……

.........önkéntes feladatra, európai és más idegen nyelvekre fordító tolmácsokat, sokszorosítókat, terjesztőket a Föld országai tájékoztatására …..

.......ezen kívül keresem azokat a személyeket, akik a fordításra váró szöveg tartalmát megértik és teljesítik a benne szereplő eseményeket......


1. Zarándok utam megkezdem a feloldozáshoz és bűnbocsánat adásához szükséges képességekkel, jogokkal és kötelességekkel rendelkező személy és/vagy felsőbb rendű hatalom megtalálásáig. A lelki megtisztulásig.

2. Teljes értékű emberi jogaimat birtoklom. Képességeim mértékén kötelességeim és döntéseim felelősségét vállalom.

3. A Magyar Köztársaság teljes politikai, gazdásági, vallási és katonai vezetését döntéshozó jogkörében elismerem, pozícióját jóváhagyom, működését engedélyezem. Egyúttal a Köztársaság ország vezetői felelősség vállalás terhét rájuk hagyom.

4. A Magyar Köztársaság államformából kilépek.

5. A MAGYAR KIRÁLYSÁG államformában működő országot újraalapítom.

6. A Királysághoz csatlakozni kívánók felvételét megkezdem.



A Királyság meghatározása :

………..szabad és független emberek életközössége, ahol az etika, illem, becsület kódex és udvariassági formák betartásával általános a magas életminőség…..



A Királyság működése :

………. a királyság létének alapvető feltétele a tökéletes bizalom és hit az Ember, az Isten és az Élet kapcsolatában. Saját magunk, családunk és embertársaink kölcsönös szeretetén, tiszteletén és védelmén alapszik. Feladata önmagunk és környezetünk építése, tökéletesítése, békében és harmóniában. Túlélését az etika szabályainak betartása biztosítja….………………………………..……………...

………..a királyság vezetője a döntés és felelősségvállalási képességei szerinti király és királynő………………………………………………


………..jellemző az emberek között fizikális, mentális, felelősség vállalási képesség és kötelesség különbség. ………………………………..


………..jellemző a királyság vezetésére, hogy nincs állandó vezetésre igénye….…………………………………………...………………….


……….. modern királyságban nincsenek állandó törvények, kötelezettségek, kényszerítések…...……………………………………………...


………...jellemző a szabad és kreatív életforma melyben a családfők, nagycsaládfők, törzsfők, király és királynő azonnali döntései, rendeletei irányítanak, melyek nem általánosak és állandók, ideiglenesen és mindig az adott eseményre vonatkoznak……..………..................


………..jellemző a szabad iskolalátogatási rendszer……………………………………………………………………………………………...


………..jellemző a szabad vallás gyakorlás………………………………………………………………………………………………………


………..jellemző a közmunka és társadalom fenntartó feladatok közös ellátása, ezek ésszerű elosztása…….......................................................


………..jellemző az igény az emberi test és elme képességek szerinti használatára /sport, játék, tanulás, gyerek nevelés, hobby…/ és az ezekkel eltöltött idő egyensúlyban tartására…………………………………………………………………………………………..…………...


………..jellemző az egészséges mértékletesség…………………………………………………………….………………………….………….


………...jellemző az igény a különböző művészetek gyakorlására……………………………………………………………………………….

…………jellemző az igény a szépség ápolásra……………………………………………………………………………………………………


…………jellemző az igény és gyakorlat a természet védelmére és ápolására, gyakori látogatására, Föld Anya határtalan tiszteletére és szeretetére………………………………………………………………………………………………………………………………………….


…………jellemző a korlátlan és szabad élet, bárki bármikor bármit csinál, nem sérül a hosszú távú túlélési érdek…………………………....


…………jellemző a gazdasági életre a szabad kereskedelem és korlátlanság, az igazságosan ésszerű és etikus haszon elosztás ………………


…………jellemző a törekvés az emberi test érzékszerveinek /látás,szaglás, hallás, ízlelés, tapintás, erogén zónák…/ állandó kellemes ingerekkel való táplálása és kielégítésére………………………………………………………………………………………………………….


………...jellemző a születés és a test halálának szabályozása a környezet igényeinek és lehetőségeinek, és az emberi test fizikális és szellemi egészségének figyelembe vételével……………………………………………………………………………………………………………….


…………jellemző az élet fenntartó nyersanyagok, segéd anyagok, energiahordozók, minden napi kellékek takarékos, gazdaságos felhasználására való törekvés, és ezek többszöri felhasználása, újra hasznosítása………………..………………………………………………


…………jellemző a magas szintű állandó kommunikáció a közvetlen és távoli környezettel az egyén és az ország szintjén…...………..


…………a királyság hosszú távú túlélési érdekek szerint működik és létezik………………………………………..…………………………..




A királyság kapcsolatai :

…………a királyság barátja: minden élőlény, ország, bolygó vagy más univerzumok képviselője, akinek viselkedése a királyság működésével megegyezik………………………………………………………………………………………………………………………….

…………a királyság nem barátja: bármilyen élőlény, életközösség, kivel egyezőséget a királyság működése nem mutat…….………………

…………a királyság ellensége: olyan élőlény, élőlények bármilyen csoportja, kinek viselkedése, vagy bármilyen kommunikációja visszafordíthatatlan károkat, fizikális vagy mentális fájdalmat okoz a királyság bármely tagjának, barátjának, vagy a kezelhető ártásokat állandó jelleggel gyakorolja. Ezen esetekben a királyság bármely tagjának joga ezen élőlény, vagy élőlények létezési jogának visszavonása. Bármilyen eszközzel, az összes élet dinamika figyelembe vételével. Emberi képességek elégtelensége esetén kötelesség a királyság létezéséért felelős felsőbb rendű erő /ISTEN/ segítségének igénybe vételére…………………………………………………………………….



Környezeti jellemzés :

……….technikai fejlettség..…luxus életkörülmények…...ezen élettérben nagyon durvák és folyamatosak a sértések, sérülések…. nagy mértékűek a visszafordíthatatlan károk, fizikális és mentális fájdalom okozás és felhalmozódás….. megkérdőjelezhető az Élet Felelős Emberi vezetésének hatásos helyzetkezelő képessége……számítani lehet a Föld Bolygó egészét befolyásoló beavatkozásra…………………………..

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


történelmi pillanat

Posted by Tj Blogi on szerda, augusztus 04, 2010 0 hozzászolás

Folytatása...


kisebb fajta alkotoi válságban vagyok

Posted by Tj Blogi on szerda, augusztus 04, 2010 0 hozzászolás

már megint minden kitaláltak elmondtak már előttem, képtelen vagyok felháborodni és makacsul belém ette magát a leszarom hangulat.
a jövőbe sem szeretnék utazni, rossz és kellemetlen képek várnak. vihar előtti csend érzése nyomaszt. kezdek belenyugodni, abba is, hogy nem pi lesz a lelki társam, nincs egy kedvenc zenéje sem, pedig:

esküszöm nem akartam pi-ről beszélni, de mikor megnéztem ezt a videót ...
szóval várok. várom a Yellowstone utáni nukleáris telet. Addig meg már csak kihúzom valahogy.
A suliban sem történt semmi, a csajok süket szövege, csacska csacsogásuk, ostoba célozgatásai sem tudnak felidegesíteni, -én változtam meg ennyire?- meg egyáltalán miért foglalkozzam vele?  ez valami új modi náluk amivel bizonygatni próbálják jólértesültségüket, arról amihez semmi közük nem tudom. ilyenek és kész...
reggel még minden rendben volt amúgy összefutottam pillangó kisasszonnyal a suliba menet, olyan kellemes nosztalgikus érzés fogott el, hogy megengedtem magamnak néhány olcsó poént is. csupa elefántost.
"A kisegér és az elefánt a hídon
-hallod elefánt hogy dübörgünk?"
AZ elefánt a telefonfülkében, és, hogy miért kezdődik  olyan hirtelen a nagy állat.
A piros szemű elefánt álcázza magát a cseresznyefánál már mosolygott.
Azt valahogy odáig jutott a beszélgetésünk fonala, hogy mondtam neki ne csak azt nézze, hogy mit csinálnak az emberek,  ha nem próbálja megfejteni, hogy "miért?"!

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)