Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2011. március 27., vasárnap

Lévai Adri ♥♥♥♥♥

Posted by Tj Blogi on vasárnap, március 27, 2011 0 hozzászolás

Folytatása...


Live in Miami

Posted by Tj Blogi on vasárnap, március 27, 2011 0 hozzászolás

Folytatása...


DSP - Egyszer Fent, Egyszer Lent [Official Video] (2010)

Posted by Tj Blogi on vasárnap, március 27, 2011 0 hozzászolás

Folytatása...


Beszóltak a rendőrök Pintérnek és Orbánnak

Posted by Tj Blogi on vasárnap, március 27, 2011 0 hozzászolás



Beszóltak a rendőrök Pintérnek és Orbánnak
Keserű és cinikus hangvételű levelek tucatjait adták át tegnap szakszervezeti vezetők a belügyminiszterenek a Rendőrségi Érdekegyeztető Fórum ülésén, így Pintér Sándor tapasztalhatta, milyen álságosnak és felháborítónak ítélték az egyenruhások a tárcavezető és a kormányfő minapi körlevelét. Abban Pintér és Orbán Viktor igyekezett megnyugtatni a semmisségi törvényen felháborodott rendőröket. Kevés sikerrel - ezt aligha tudták szépíteni a hírek szerint "hangulatjelentésben" beszámoltatott rendőri


Tegnap, 05:15

Keserűen cinikus és felháborodott reakciókat olvashat Pintér Sándor belügyminiszter, ha veszi a fáradtságot, hogy elolvassa azt a kisebb halom levelet, melyet a Rendőrségi Érdekegyeztető Fórum (RÉF) tegnap délutáni ülésén kapott a szakszervezetektől. Az érdekvédők összegyűjtöttek ugyanis számára néhányat azokból a visszajelzésekből, melyeket a rendőri állomány tagjaitól kaptak válaszul a kedden minden egyenruhásnak eljuttatott és óriási felháborodást kiváltott kormányfői-miniszteri körlevélre.
 A Pintér Sándor és Orbán Viktor által aláírt levélben tudatták az állomány tagjaival a semmisségi törvény elfogadását, amely a 2006. őszi zavargásokhoz kötődő bírósági ítéletek megsemmisítését rendelte el, ha azok "alapját kizárólag rendőri jelentés, illetve rendőri tanúvallomás képezte." Ugyanakkor biztosították az egyenruhásokat arról, hogy "az állomány túlnyomó részét kitevő, munkájukat áldozatkészen végző rendőröket" a kormány elismeri, támogatja. Végül kértek minden rendőrt: "a törvény életbe lépése ne vonja el a figyelmét a munkájától, szakmai elkötelezettségében és hivatástudatában ne ingassa meg."
Még egyeztetnek nyugdíj-ügyben
Az érdekegyeztető fórumon információink szerint érdemi előrelépés nem történt az egyenruhások korkedvezményes nyugdíjazása ügyében, de a megbeszélést április 5-én folytatják. Az Orbán-csomagban jelzett változtatás szerint felszámolnák a korkedvezményes nyugdíj lehetőségét. Az ötéves kedvezmény eltörlése 63 ezer egyenruhást érint, közülük 35 ezer rendőrt. A tervek az állomány felháborodását váltották ki. Ahogy az olyan nyilatkozatok is, mint Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkáré, aki azt mondta: "Egy darab szocializmus a rendvédelmi szerveknél dolgozók nyugdíjkorhatár-kedvezménye".
Az érdekképviseletek szerint az állomány nagy többsége rossz néven vette, hogy a bírókkal együtt az ő szavahihetőségüket is megkérdőjelezték a semmisségi törvénnyel, majd "nyugtató" levelet kaptak. Bárdos Judit, a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének főtitkára lapunknak különösen cinikusnak nevezte, hogy Orbánék a rendőrök támogatására utaltak, miközben a Belügyminisztériumnál 25 milliárd forintot zároltak, továbbá tervezik a korkedvezményes nyugdíjazás rendszerének hátrányos megváltoztatását.

A belügyminiszternek átadott levelek ezeket a sérelmeket nem is rejtik véka alá, az egyenruhások nem titkolják bennük, hogy "nem ezt várták a kormánytól", megalázva és semmibe véve érzik magukat. Az egyik írója, "egy vidéki rendőr" nem tudja mit is jelent, hogy a kormány kiemelten támogatja őket, de - mint írta - arról kaptak hírt, hogy "alá kell írnunk egy nyilatkozatot, hogy titkosszolgálati eszközökkel megfigyelnek minket és az egész családunkat". Más azt vetette fel: "Mit is kapunk!? Elvonásokat, megszorításokat!" Hasonló visszajelzések tucatjai olvashatók a szakszervezeti oldalak fórum-hozzászólásaiban.

Olaj volt a tűzre, hogy elterjedt a hír: állítólag másnap 14 óráig kellett a rendőri vezetőknek jelentésüket megtenni feletteseiknek "a levél kézhez kapásának körülményeiről, illetve az állomány hangulatáról, reakciójáról." Ez további, közvetlen benyomásokat szült. Az egyik ilyen szerint a rendőröket "a törvénnyel nemes egyszerűséggel csak hazugnak bélyegezték, a levéllel, még hülyének is nézik."

Egy másik "címzett" azt írta: "Az elmúlt 20 évben ilyen módon és ennyire mélyen még senki nem taposta sárba a rendőrség és az egyes rendőr becsületét." Akadt olyan is, aki odáig ment: "nem tudom mi lesz, ha egyszer ellenük fordul a nép és ugyanaz lesz, mint 2006-2008-ban? kitől várnak majd védelmet? Tőlünk?"


L.T. / Népszava
  
"Egy hónap alatt rendet teszünk." Minden van ebben az országban, csak rend nincs, annyi változott, hogy a fizetett embereik most nem hőbörögnek, ha nem tapsikolnak a Fidesz-Kormány rendezvényeken.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Lázár János Audija - Kabaré

Posted by Tj Blogi on vasárnap, március 27, 2011 0 hozzászolás

Folytatása...


Mindenki megnyugodhat!

Posted by Tj Blogi on vasárnap, március 27, 2011 0 hozzászolás

A világ programozóinak elit csapatának 9 órás megfeszített munkáját siker koronázta, újra látható a blog mindkét fele az Exploreren is :DD

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)