Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2016. november 8., kedd

Amit ugy szerettél

Posted by Tj Blogi on kedd, november 08, 2016 0 hozzászolás

Két napig gondolkoztam honnan van az idézet...
Örl. A citromos sörrel.
Nos van némi külömbség;
Nem én voltam, vagyok a luzer, én megkaptam amit akartam.
Valami olyan szerepet képzelsz el ami már csak a multam miatt is nem én vagyok.
A hülyegyerek a migránsok eldobált sekundher cuccaiban te vagy nem én.
Te vagy szar a fideszes szavazatoddal nem mi.
Kicsontozzalak a hited elleni kapcsolatoddal vagy inkább hagyjuk?!
Akkor sem ülhetnél a családi asztalunknál karin ha nem lenne más ember a Földön, de én nem támadlak. Hagylak élni, még ha kábó is lettél a haláltáborban. Nem az én fönököm lettél és minden részvétem azoknak akiknek te mondod meg mi van.
A kisebségi érzésed ... az motivál.
Megkaptam az üzid és iktattam.
Elteszem a halál arhivumába. Mint a szét szagatott csikkel kiégetett féltékeny inget.
Hord csak a migránsok által eldobált bebálázott rucikat!
Ott szedték össze az ut szélén és rád pont jók ezen kabátok. Szereted őket, ingyen van mint minden amit kaptál a kupon háburuban. Azt sem tudod mibe kerül a szalonban a "szép napot!"
Csö végén a füst vagy, de nem az amiért létezik a gojo. Mellék termék, sallang, maradék, felesleg. 
Szükségtelen,
 az ilyenek lefaragásáért küzd a tudat.
Nekem csobogsz? Kis patak... csermej, mely ha folyoba torkol hangoztatja, milyen kapukat dönget. Nem döngettek, csak a saját forrásod látod, azt már nem érted milyen írányba vezényelt a folyam.
Nehezen tudtam az ár ellen uszni, kiszálltam hát az özönböl, száraz lábbal szökellek át a sziklákon amiket megkerültök és járom az utam egy másik irányba, de te csak lefelé folysz, mindig, 
mint a szar.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Az osztrák magyar román bulgár pályáról

Posted by Tj Blogi on kedd, november 08, 2016 0 hozzászolás

Románia minden természeti kincse ellenére -olyan tájak vannak ott mint svájcban, vagy mediterrán gyöngyszemek a szépséges völgyekben- szemetel. Utoljára Djibutiban láttam olyan szemétdombokat a réteken mint tesvéreinknél. Ha járna arra az UNESCO-s természetvédős Sylvim szív rohamot kapna. Ott vannak se munkájuk se semmijük csak végtelenyi idejük azt rügyeznek az illegális szemét lerakok, meg a világ egyik lebszebb folyoszakaszát flakonok borítják a tavirozsák helyett. Ennél sokkal kevesebbért is adtak màr nagyon sulyos természet károsításí birságot. Ha Putyin vissza akarja csatoltatni ezt a régiot, ragaszkodjunk ahoz, hogy az albérlök akik eddig használták takarítsák ki!
Az útjaikra viszont többet költöttek mint mink stadionokra. Járhatóak.
Bulgária is Románia szintén sokat tett a korupcio ellen. Ami nagyon tetszett a magyar vámos nem csak bemikrofonozva volt ha nem bekamerázva is. Rendesen kamerát csiptettek a rucijára. Ezen jót mosolyogtam...
A román geci fogados elkért 5 jurot 3 gyerek tenyérnyi szelet husiért és a túl ecetezett salátáért. Ott sem állok meg többet. A bulgárok... esküszöm jobbak lettek mint voltak. Itt ugyan még mindig a deci a votka és a 0,5 a kicsi, de egy sör meg egy kicsi plusz kapros kukoricás babos krumplis sali nincs 1000 huf az étterembe.
Azon megint fényt kaptam,  és a talpalos (respekt) kiszolgáló hölgyel majd beszartunk, hogy itt a viszintes bologatas az igen a függöleges a nem.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)