Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2013. november 13., szerda

de gondolok rájok, igen. nem kell célozgatni!

Posted by Tj Blogi on szerda, november 13, 2013 0 hozzászolás

de ti sem gondoljátok komolyan, hogy azoknak fogok segíteni akik pont leszartak, az apjuk anyjuk barátaik szereztek nekik melóhelyeket amikor én már állásinterjúkra járogattam, meg szoptam sok csicska cégnél, ők meg csókosak voltak itt-ott, azt még engem fikáztak, ítélkeztek a hátam mögött, már akkor is, miközben a képességeik töredéke az enyémnek. És az volt a duma, hogy "Én ezt nem csinálnám" az életem tele volt olyan munkákkal, amikre azt mondták, hogy ezt nem csinálnák. Meg elintézték, hogy ahol voltam szopassanak. Szarkeverőkre most sincs szükségem.Van olyan akinek segítenék, de Ő maga megmondja, hogy ezt már nem bírná.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


azt azért nem hiszem, hogy itt németországban is az jönne ami nálunk

Posted by Tj Blogi on szerda, november 13, 2013 0 hozzászolás

azt nem nézem ki a nemetekből, hogy darabonként szétlopnák és eladnák vasnak, mint az orbánfajták nálunk tették a gyárainkkal is

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


arra meg, hogy "azt én is csinálnám amit a bogi... "

Posted by Tj Blogi on szerda, november 13, 2013 0 hozzászolás

1998-ot vezetek nehéz tehert. Még a seregben kértem az ezirányú orientálásom. Akkoriban akik az mondják, hogy cserélnének most velem, nagyon csövön voltak, és kocsmáztak egész nap, mikor én szoptam a faszt. Felesleges is ezen filozni....

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


az öregkori ápolásról

Posted by Tj Blogi on szerda, november 13, 2013 0 hozzászolás

'miot a fater sógorát az öreg Vilibácsit elütötte a zebrán egy autó is nem csak a szél pár éve, azóta fater aggódik, hogy ki fogja öt ápolni. Én mondtam ,neki... ,
 hogy velem nem sokra megy, mert én a kegyes halál híve vagyok, és van haverom aki nagyon jól tud aláírást hamisítani, de szerintem ha róla van szó, akkor ezt meg tudjuk oldani családon belül is amíg muter él. - a keresztény demokratáknál nem is lenne bűn, mármint ha uniossan agyon csapom egy szívlapáttal, hogy ne szenvedjen. Szóval rossz helyen kopogtat, mert a húgomat kepéztettük anno kisebb vagyonért diplomás ápolónak. Vegyen egy lakókocsit és menjen oda az alpesi síparadicsomba ápoltatni magát! Az osztrák sógoroknál talán nem engedélyezett az autenázia, mint nálam :-D
Bár ha még sokat versenyezgetnek a Vecsési Gabival, hogy melyik tud többet inni, nem kell, hogy fájjon a feje az öregkori ápoláson. 
Ugye nem gondolja komolyan, hogy ha 40 évig leszarta a fejemet, akkor most előrángathat, mint egy nyuszit a kalapból??? -hülyevagyok, de azért nem ennyire... ;-)
azt kapod öreg amit adtál! Mert Te hol voltál amikor engem, anyám, anyád, a húgom a hat testvéred bármelyikét ápolni kellett? a kocsmában, vagy annál a nőnél aki azt kérdezte tőlem jogosan, hogy mikor döglesz már meg?! és a 250ezer forintos luxus nyugdíjadból meg tudod oldani a gondjaidat, ha nem vedeled el azt is, mint mindig minden pénzünk.
És ha nem locsoltál volna most egy egymillió forintos kutat az eladhatatlan, megközelíthetetlen odúra, akkor vehettetek volna bent a civilizációban, Veszprémben a kórház mellett egy kicsi panelt.
Te egy kibaszott sivatag vagy akinek semmi pénz nem elég -neked vezekelned kell az életed bűneiért, hibáiért, Az Isten így döntött -ne rángass bele a rossz vérű sorsodba most engem is! 
Nem kellett volna cselédségnek, beosztottaidnak tekinteni a környezeted, mert annak aki melletted van 10 perc nyugta sincs. Talán nem szőné most a pók a hálóját a kunyhódban... aki mellé ekkora személyzet kell, hogy kiszolgálják, az menjen otthonba, ott fel vannak készülve az ilyenekre.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)