Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2011. november 1., kedd

dögös (+18)

Posted by Tj Blogi on kedd, november 01, 2011 0 hozzászolás

Folytatása...


Blogi (NOMEN EST OMEN)

Posted by Tj Blogi on kedd, november 01, 2011 0 hozzászolás

Blogi on verkkopäiväkirja. Blogi on verkkosivu tai -sivusto, johon yksi tai useampi kirjoittaja kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti niin, että uudet tekstit ovat helposti löydettävissä (yleensä sivun yläreunassa), ja niin että vanhat tekstit säilyvät luettavina ja muuttumattomina uusista teksteistä huolimatta. Blogissa on mahdollista julkaista sisältöä tekstin lisäksi myös kuvien, videokuvan tai äänen muodossa. Tiedon esityksessä blogeille tunnusomaista muihin www-sivuihin verrattuna on ajan, linkityksen ja henkilökohtaisen näkökulman painotus. Muita tunnusomaisia piirteitä blogeille on kommentointimahdollisuus, kirjoitusten pysyvät verkko-osoitteet (engl. permalinks) ja RSS- tai Atom-syötteet, joiden avulla voidaan helposti ohjelmallisesti seurata ja levittää blogin sisältöä.
Mikään yksittäinen piirre ei ole vaadittu tai tee blogista blogia, mutta mitä useampi niistä toteutuu sen "blogimaisempi" se on.
Sana blogi on laina englannin kielestä, jossa se on typistymä sanasta weblog. Blogi alkaa olla vakiintunut nimitys tällaisille sivustoille; muita käytössä olevia nimiä ovat weblogi, loki, verkkopäiväkirja ja nettipäiväkirja, vaikkakin kaksi viimeistä sopivat paremmin nimeksi vain sille blogien alalajille, jossa kirjoittaja kirjoittaa päivittäin omasta elämästään.

lefordítva:


A blog egy online napló. Blog egy weboldal vagy honlap, ahol egy vagy több szerző írni többé-kevésbé rendszeresen, hogy az új szövegek könnyű megtalálni (általában az oldal tetején), és hogy a régi szövegek olvashatóak maradjanak és ép ellenére az új szövegeket. Blog, lehetséges, hogy tegye közzé a tartalom a szöveget, hanem képeket, video-vagy audio formátumban. Az adatok bemutatása blogok jellemző más weboldalakat, mint az idő, amely összeköti és személyes szempontból a testsúly. Más sajátosságai blogok is a lehetőséget, hogy észrevételt tegyen a Szentírás továbbra is a hálózati címek (Engl. permalinks) és az RSS - vagy Atom feedek, amely könnyen nyomon szoftver és terjesztésére a blog tartalmát.
Egyetlen funkció nem szükséges, hogy egy blog, vagy egy blog, de annál inkább felismerték a "blogimaisempi" van.
A szó blog egy kölcsön az angol nyelvben , ahol typistymä szó blog . Blog lesz a megnevezésétől az ilyen oldalak, más neveket használnak a blog, napló, weblog és az online újság, bár az utóbbi kettő jobban, hogy hívják csak a blog alfaj, amelyben a szerző azt írja, mindennapi életüket.

Tartalomjegyzék

  [ elrejtése 

[ szerkesztés ]Általános

A legújabb blogbejegyzés az első kiállítás, hanem a régi hozzászólások, és a beérkezett észrevételek nem állnak rendelkezésre. Blog stílusát a faj jellemzi aktualitása, spontaneitás, és Personalism.
Minden blog nem az általános folyóiratokban, de a hangsúly egy témában. Vannak, akik írni, hogy több blogot ugyanabban az időben. Együtt a jelen példában a szerző lehet kézművesség, a második tárgyalja a fájdalom pont egy kapcsolatban.
Blog neve is nagyon új média csapágy . Az alábbi megjegyzést a blogger, és gyakran más blogok által írt, és nézze meg őket blogjában. Ez a blog és a szerzők is ismert alkotják blogistaniksi vagy blogoszférában (Eng. blogoszférában ).
Finnországban, közéleti személyiségek, különösen a politikusok, gyakran nevezik az online kiadványok verkkopäiväkirjoiksi, és gyakran megjelent a növekvő vita újságokban és a televízióban. Amerikai politika bebizonyosodott, hogy rendkívül fontos a blogok, mint ez lehet a volt miniszterelnök a finn Matti Vanhanen az online folyóirat, míg a miniszter Erkki Tuomioja maradt a hagyományos otthoni honlap, amely folyamatosan frissítjük.
Finn blogoszférában kezdődött 2006-2007 is megjelenik az online írók, akik már megkapták a nevét írók vagy kutatók. MP Jyrki JJ Növény (Plant), politológia, Dr. Jari Sedergren (Sedis), és a fejlesztés , Kari Hakan (Hakan, Kari), a blogok a statisztikák a programok, a legszélesebb körben olvasott és jól megalapozott általános témákkal foglalkozó írók. Ismert az aktuális témákat, a blog írók segítségével a platform mellett, például a professzor Jukka Kemppinen, valamint a politikusok , Osmo Soininvaara , és Erkki Tuomioja .
Bár a blog, mint egy űrlap nem igényel semmilyen különleges eszköz vagy a szolgáltatás használatát, a nagy részét a blogok fenn bloghoz, vagy önálló telepített szoftverek.
Blogok hajlítsa eszközök az üzleti. Blogok lehet írni nyilvános ügyfelek és az érintettek, illetve közzétenni csak a vállalat alkalmazottai is olvasható az intraneten . Mindkét példa található Finnországban: a vállalat belső intranet blogot írni Finnair vezérigazgató Jukka Heinonen , és a Nokia ex-vezérigazgatója, Olli-Pekka Kallasvuo .
Nyilvános yritysbloggaamisessa F-Secure úttörő Finnországban. A blog Hírek a Lab azt mondja, biztonsági ipar híreket. Finnországban, blogok vették fel a legerősebb média cégek, mint például újságok és televíziós csatornák.
A cég blog arról szól, személyes leveleket az ügyfelek, az alkalmazottak és az érdekeltek - vagy bárki érdeklődő a területen.
Érzékelése a fontos blogok, és a jövőben a szünet. Ez a jelenség nőtt nagyon gyorsan, hogy az aktív blogok tízmillió. Ez volt jele a média területén mullistumisesta. Másrészt az is beszélnek a divat jelenség, hogy el fog múlni. Talán a kérdést azonban, párhuzamosan kerül az újságok és magazinok most (2007) tette az átmenetet a hálózat. A korábbi években, hanem a szabványos minták az internet ma már egy nagyon átfogó hagyományos grafikai kiadványok, valamint műsorszóró vállalatok elkezdték beruházó blogok. Ez a tendencia valószínűleg hajtja RSS , ami a tíz vagy több száz webcímek, a következő gyakorlatilag lehetséges, sőt könnyű.
A statisztikák szerint az Egyesült Államok volt 2009-ben mintegy 452 000 teljes munkaidős bloggerek és minden bloggerek abban az időben 20 millió. [1]

[ szerkesztés ]típusai Blog

Blog Book a könyv formátuma szállított blog tartalmát. Jól ismert blog könyvek közé tartozik Max Turcker känniblogiin alapján remélem, hogy tálaljuk Beer in Hell , a másik a háború utáni Irakban, életéről Bagdad Burning . Finnországban, könyvek tähti blogok legalább cölibátus Diaries és notebook holland , valamint Thomas a lemez eleje óta egy könyv, amelynek célja, hogy blog egy könyvet projekt, melynek eredményeit tették közzé , és blogok blogaaminen adatok könyvet.
Könyv Blog is a könyvek és irodalom középpontjában a blog. Könyv blogok tartani saját olvasási gyakorlat az egyének vagy a könyv a különböző szereplők, mint például a kiadói , kiadó, vagy könyvesboltban , a képviselő blogger működhet.
Mesterségek blog általában foglalkozik a blogger saját kézműves projektek, mint például a kötés, ékszer készítés és varrás.
Életmód Blog egy blog, a szerző elmondja az életét.
Blog link (Linkblog) történetileg legkorábbi formája a blog. Link a blog bejegyzést tartalmaz egyetlen szerző figyelmét, főleg látva a link.
Finding blog (tumblelog) egy linket egy blog blog szélesebb, amelyben a szerző gyűjt linkeket találnak online, fotók, videók és egyéb tartalmak. [2]
Micro-Blog egy blog bejegyzés, akinek rövid, általában nem több, mint 140 karakter hosszúságú lehet. Ezek általában jelölik státusz információkat, a felhasználó nem tud mondani röviden, hogy mit csinálsz, vagy gondolsz. Sites is jellemzi a lehetőséget, hogy kövesse egy külön oldal egyes felhasználók a frissítéseket. Micro-Blog jellemzően úgy tervezték, hogy bővíthető egy adott kliens programok, azonnali üzenetküldő programok , e-mail és szöveges üzenetek segítségével a felhasználó az állapot frissítéséhez információkat útközben. Twitterglobális felhasználó volumene messze a legnagyobb mikro-blogging szolgáltatást, a főbb versenytársak is beszélve Plurk, és Jaiku . Néhány más mikro-blog oldalak az üzleti világban, különös tekintettel a sóvárog és a szabad szoftverek felhasználásával StatusNet Identi.ca. Eredetileg a finn, de most a Google tulajdonában lévő Jaiku mellett finn mikro-blog szolgáltatás Miggi és Qaiku. Emellett sok más oldalakra, amelyek nem pontosan a mikro-blog szolgáltatás (mint például a MySpace és a Facebook ) is tartoznak azok a mikro-blog funkciók. 2009 márciusában, a Facebook megváltoztatta a címlapon a felhasználói felület sokkal mikro-blog oldalak hasonlítani.
Hääblogi menyasszonyi mutatja Esküvői intézkedéseket. Gyakran forrása hääblogeja írni egy pár évvel korábban az ünnep, amint a kezdeti szakaszában az esküvői tervezés.
Divat Blog népszerű fajta blog, a blog tartalmát tartozik a divat világában jelenségek bemutatása, és gyakran a blogger pukeutusmistyylin asukuvineen bemutatót.
Élelmiszer Blog például bemutatja a szerző saját főzés, vagy leivontakokemuksia. Gyakran blogok is sok képet. Élelmiszer blogok nagyon népszerű Finnországban.
Comic Blog egy napló formájában képregények. [3], ez a blog és a web képregény átkelés nem írok, de azt fejezik ki képregény formában. A stílus gyakran gyors és kifejező, néha több polírozott. [4] téma többnyire dokumentálja a szerző életében és törődnek érzéseit. [5] a finn képregény blog, például, mit tűz Cape és Ville strand . 200 finn képregények blog aggregátor sarjakuvablogit.com szolgáltatás jutalmazták a Kemi Comic Days Kedvenc újság díjat a 2009 tavaszán.
Hírek blog közvetíteni és magyarázza a híreket és az aktuális eseményekről.
Photo Blog (fotóblog), egy blog, amely a fényképek és a kapcsolódó megjegyzéseket.
Videó Blog (video blog, vlog) egy blog, amelynek tartalma a videó . Például YouTube lehetővé teszi a video-blog marketing, vagy a felhasználó által közzétett videó, vagy bármilyen más alapon.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


lopott idő (előzetes videó)

Posted by Tj Blogi on kedd, november 01, 2011 0 hozzászolás

Bognár "hamm-mer" Gábor: nem rossz.boni és klaid sztori. az az üzenete, hogy lopj a gyárakból! sok lesz a lopott cucc a piacon és gyengül a rendszer. mint a kommunizmusban: lopd a téeszt ahol éred, ezzel is a békét véded! :D

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)