Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2012. március 3., szombat

miért lettem ilyen fura kamionos figura?

Posted by Tj Blogi on szombat, március 03, 2012 0 hozzászolás

válság van, eltűntem otthonról, de nem csörgött a telcsim 2 hete,hogy -Mizu veled Bogi?
na ezért lettem blogger is egyben, mert így elmondhatom, hogy elvagyok és nagyobb a fülkém mint a gyerekszobám volt.
 komcsi XDXD

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


jó, Edina játszunk! :-)

Posted by Tj Blogi on szombat, március 03, 2012 0 hozzászolás

csak ne mond a pasidnak, hogy egy rajongod/ rajongóid  miatt, meg szerezz magadnak egy rádiós mikrofont, ne  tv-st, mert az szart sem ér!
Még nem tudom, hogy tudom megoldani technikailag, de én tök szeretek, illetve csak vezetés közben tudok "elszállni" drogok nélkül. drogokkal sem gond, csak úgy persze többe kerül.
...ha  pénz ékszer nem számít, én ez utóbbit jobban szeretem...  -te fizeted a költségeket- ha nekem kell szponzorálni a dolgaink elég szegényes lesz a buli.
nosza csaje ... ! Őn dönt. játszunk, vagy alszunk:-D

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Az írás

Posted by Tj Blogi on szombat, március 03, 2012 0 hozzászolás

nem,
már nem gondolkozom azon, hogy kinek is fog tetszeni e sor-gondolat. Felesleges is mögöttük létező személyeket keresni, úgy is csak arctalan típusokra bukkanunk.
Már csak hagyom, hogy leíródjon a gondolat. Nincs idő arra, hogy személyt kölcsönözzek a tudattalannak. Még így is lassabban írok a szükségesnél és hagyom elveszni a gondolatok szépséges szövevényét.
Egy gyorsíró tanfolyamot kéne elvégeznem,hosszabbak lennének az írásaim

Másvég... Vége a Lévai Adris korszaknak is. Pedig örök-életűnek tűnt, főleg a kezdetekkor, a kezdetekkor minden öröknek tűnik. az élet tökéletlensége maga a forma tökéletlensége.
Utótag meg azt siratja az ember, hogy mennyi minden szépet csinálhattunk volna együtt, semmi Valentinos extra nem volt, pedig ha igazán szerelmes lettem volna egész évben erre vártam volna.... volna...volna...
  gondolkodtam Isten létezésén ma, nem személy az Isten ha nem a "végtelen" hatalmának neve. A végtelenben minden lehetséges, még a mi örült és igazságtalan életünk is, ami megtörténhet meg is történik -idővel- legfeljebb nem a mi életünkben.
 Már látom a világ keletkezését, de megfogalmazni még csak gondolatban tudom, a végtelen teremtette az életet is, azt a milliárdnyi éves életet is ami a végtelenben csak egy fles. Nem Isten teremtette a világunk, ha nem a végtelen szükségessége: a végtelenben ami lehetséges előbb utóbb meg is történik, a végtelenben ennek a pillanatnak a mi-korisága nem jelentős, mint ha egy végtelenig osztható törtben valami anomália miatt véges eredmény jönne létre, és mivel a végeredménynek végtelennek kellene lennie az anomália ismétli ön magát a végtelenig. Na ez a mi világunk,
 a romai kori versek mutatják, hogy 2000 éve ugyan ilyen emberi problémái voltak az embereknek mint manapság. a halál a legtöbbünknek megváltás, de mint a terminátor a beléje programozott program miatt képtelenek vagyunk abba hagyni a csúcson -csúcshoz képest már minden csak pótcselekvés, a remény meg a túlélés oka. a csalfa vak remény, aminek örök rabjai vagyunk. a remény is elhal, már csak a szépség szeretete marad, a legszebb szépségé, a halandó életé. -Nézd a nagyikat, hogy imádják a fiatalokat! -Az irigyek csak a sajátjukat, de azt Ők csak azért imádják, mert hiszik, hogy legalább a lelkük darabja tovább él.
Ember: Önzés a neved...
Amúgy?
A.)
         -Vezeték nélküli kapcsolt
a.)
               - Mobil internet
b.)
               - Wiffi

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


egyszerü, gyors és átlátható

Posted by Tj Blogi on szombat, március 03, 2012 0 hozzászolás

Folytatása...


lassan bucsuzzatok el a régi felülettől!

Posted by Tj Blogi on szombat, március 03, 2012 0 hozzászolás

át fogunk állni a dinamikus sablonra lassan. meghajlom a jövő előtt. nem tartom véletlennek, hogy a blogspot team ezt a strukturált fejleszti.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)