Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2015. szeptember 22., kedd

Imerjük a világ összes problémájának megoldását: ubuntu (törzsi szó, jelentése: nem lennék ha nem lennénk. Tnx:Madonna

Posted by Tj Blogi on kedd, szeptember 22, 2015 0 hozzászolás

Folytatása...


A drogok a történelmünkben avagy mit együnk Sylvi

Posted by Tj Blogi on kedd, szeptember 22, 2015 0 hozzászolás

-Süket fülleket döngetek én-Sylvi
-A Weis Fanni estében ez egész más értelmet nyer :-) szoltam én...
Amugy a hétvègén láttam egy dokfilmet amiben tájékoztattak, hogy a neandervölgyi ősün aki 4 milliárd évig (fele annyi ideje beszélünk homo sapiensről) volt az elödünk -beszélni már tudott- kizárolag husevö volt, hiába volt körülötte ehetö növényzet. Gyakorlatilag a cickány szintjén volt, a testsulya és a környezetének hidege miatt vadászott táplálkozott aludt, vadászott táplálkozott alud.... Csak sokkal késöbb keztünk el halat és tengeri herkentyüket fogyasztani (kagylo nyaklánc -> müvészet, az első kézzel fogható diszitési tárgy) majd ezt követöen tértünk rá a növény evésre. Inni meg ha nem volt viz, akkor vért ittunk, ne fintorogj, bizony vért. Az ősmagyarokról feljegyezték, hogy ha kalandozásaik során olyan terülere vetödtek ahol nem volt viz, akkor lovaikon sebet ejtettek kupába felfogták vérüket és azt itták. Az ősembereknél a kannibalizmus simán ment. Az alkohol újkeletü. Kábitoból elöbb voltak a gombák -mikor hollandiába betiltották a varázsgomba forgalmazást pár éve, az emberek felhördültek hogy
"Mi lesz a következö amit betiltanak? A Kenyér???"
De hamarabb kábultunk be a tűzre vetett kendertől, mint a gyümölcstől erjesztve. A skiták pipáiban nemesített kendert találtak, az sem Krisztus után volt.(bár... a sivatagi showban láthatjuk, hogy az álatok, ismétlem az álatok minden évben összegyülnek annak a fának a gyümölcseinek érett erjedésére, tehát a bodulat ismerete már álati ösztön, kétszer sem mondom, hogy nem ezért lettümk növényevök is. Késöbb már a görögök ota nem nagyon ittunk vizet, mert a folyokba üritették a mocskukat az emberek. London pl a multszázad elejéig sörmámorba fetrenget. A Shekaspire idejében a gyerekek is vagy tejet kaptak vagy sört. Sherlok Holmes íroja és kora opium mámorban nyomta. A kontinentális hajozás is akkor jöhetet létre mikor a tengerészek rájöttek az ánizs jotékony viztartosíto szerepére azért terjett el a görögök uzojától a francia pastisáig minden mediterrán országban a maguk ánizsos töményszeszük, amivel tartosították a hordoban a vizet, hogy ne poshadjon meg.Na meg a külömbözö teák és fözetek amik ihatóvá tették a vizet. Kávé koffeinos azaz idegmérgezö tea.
Soha nem felejtem el azt a "képet" amit valahol olvastam talán az északnyugati átjároban, amikor a szomjhalálon lévö katonák valami erdöben patakra bukkantak, mindenki mohon teleitta magát és biztos ami biztos az utjukat a patak mentén folytatták, hogy legalább vizük legyen és ne körbe-körbe keveregjenek, mert azt hivják eltévedésnek. pár száz méterrel feljebb meg meglátták, hogy a patak egy döglött ló tetemén folyik keresztül. A vizzel nagyon vigyázni kell Ja ha nem lett volna az LSD még nem ismernénk a számítogépet illetve az internetet. A kokain korába épültek a piramisok, az indiánok kicsit fényt kaptak tőle, és az extázit az emberiség bülcsöjének nevezett területen öshonos fa kérgénől sikerült elöször izolálni.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)