Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2012. március 13., kedd

apám pont olyan

Posted by Tj Blogi on kedd, március 13, 2012 0 hozzászolás

mint a bárka orrán a faszobor
néz ... nézz ... bután előre mereven kérdőn: még nem vagyunk ott?
anyámnak a szokás farag csöppnyi bálványt előre siratva esetleges hiányát...
a húgom al bandi után szabadon a legénység vágyának bűnös netovábbja....
én mint peti cochon capiány a rum király, elgondolkodom:
 semmikép ne drogozz , igyál, vagy passziv dohányozz terhesen, mert annak csúnya vége lesz!
lesz még hibáink ellenére is hajnal, az nem kísért

bogi

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


az unio nosztalgiázik

Posted by Tj Blogi on kedd, március 13, 2012 0 hozzászolás

át estünk , át esett a hatalom a ló túloldalára, azért nem kaptuk ám meg a kölcsönt mert nem tetszett neki a lehúzás, ahogy szerezték a pénzt. kint ilyen nem lenne. bizarr ez az ország... a legfurább, hogy most nincsenek balhék, úgy szerezte a hatalmát az orbán mint hitler, erőszakkal.senki nem akart balhét, azt inkább megválasztották a hívei a többi 8 millió magyar meg csak hallgatott, újra játsszák hitler hatalomra kerülését, még szerencse, hogy csak egy kis ország vagyunk és nem egy birodalom.
A viktor sokat kuruckodik és az unio örömmel kiléptet minket, utánna egyből dobnak is szét minket a kedves szomszédaink akiket mi hoztunk létre a nemzetiségi törvényeinkkel, amit azóta is olyan nagypofál emlegetünk...

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


a hugom története :-D

Posted by Tj Blogi on kedd, március 13, 2012 0 hozzászolás

Folytatása...


Az idény első plató-pörkölje

Posted by Tj hamm-mer a blogi on kedd, március 13, 2012 0 hozzászolás

Folytatása...


ez ám a durva

Posted by Tj Blogi on kedd, március 13, 2012 0 hozzászolás

Folytatása...


Dab és Dambler efektus

Posted by Tj Blogi on kedd, március 13, 2012 0 hozzászolás

Politikai döntés, nem szakértői eredmény

Viktorunk a mágus A NEMZET TAKTIKUSA megoldotta:
12,4millionyi magyarból 10millionyi magyar az kevesebb mint 0,3%-os költségvetési hiány.A magyar szélsőjobb helyeslően bólint, mert végre -eképpen lett nekik is kettős "nagymagyar" mércéjük,
És nem csak csúnya rothadó kapitalista (fujjj…) IMF-nek.
Szerintem meg ha az a vén kujon zsidó IMF nem kurvázta volna el a pénzt, nem lenne most
megszorítás. Micsoda buli lehetett…  Mióta a világ a világ a nők tehetnek mindenről!A mindent tudó nők XDDD
Mer hogy is mondta Villon? Mire megy el a pénz? italra, kártyára nőre…
 ... a kártyák a plasztik kártyák,engedélyek  amiknek tömkelegével tele a tálcám - sokba került nekünk a magyar kártya, maradtunk az volna online pokrenél.
Azt hallottad, hogy még már tőkénk sem lesz, mert aLászló is kilépett a szövetségből?!
Bizony, szóltak neki, hogy akkor talán mondjon le az unios képviselői jogáról, de azt vitte magával,
mint Kossuth az államkaszát, azzal, hogy "a szavazóinak tartozik azzal, hogy unios képviselő marad."
Már évekkel ezelőtt megmondták róla, hogy csak azért volt szövetségi tag, hogy önös  politikai érdekére használja fel az országunk határain kívül élő honfitársait, és  azok ügyé t.-"Nem mond le, mert tartozik a szavazóinak", ugyan ezért nem mond le a Viktor se, tőle nyúlta a dumát-tuti. Ez az egész szövetség politikai célra jött létre, nincs is tehát semmi meglepő abban, hogy mindenki arra használta fel.
Ha nem kapjuk meg a pénzt az azért lesz, mert rajtunk kívül mindenütt következményei van a hibáknak, nem kellett volna összebalhézni  a brüsszeliekkel.
Már kitalálták mi lesz: Tartozni fognak a választandóiknak.Mint a Dab és Damblerban a tartozom még cetlikkel, itt úgy sem lesz következménye, számukra
Én már most tiltakozom! Mert ezt is nekünk kell majd kifizetni a választódik helyett. Mert azok ugye eddig sem adózásukról voltak hírősek, itt a polgárok nem adóznak csak a népek.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)