Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2010. augusztus 17., kedd

szomorkodom

Posted by Tj Blogi on kedd, augusztus 17, 2010 0 hozzászolás

azon jár az agyam, hogy lea azt hiheti, hogy én csak a semmire való blogom miatt beszélek vele. olvastam az offis pl- es kommentjét és bár nem én reklámoztam a webkamerás honlapom, de nagyon félek, hogy úgy gondolja, hogy a tegnapi kiállása reklám volt.
olyan bonyi amit érzek. részben szinbiozis az egész, ubuntu, részben meg öröm= vicces andis képek.
 jó lett az az avatáros kép. lennének "civil" barátnőim is akiknek hasonlóan jól áll az a kép, de azok nem Adrisak lennének. tiszta őrület. nem tudom hol a határ. ha nem gondolkoznék ennyit ezen szebb lenne.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


el kéne dugni az írásaim

Posted by Tj Blogi on kedd, augusztus 17, 2010 0 hozzászolás

legalább egy kicsit. olyan zavaros most minden, mint a Majdnem híres
csak én nem vagyok 15 éves tehetséges kritikus, de a dilemmám még mindig ugyan az szeretni őket, vagy objektiv kritkát, véleményt írni a világról, 
esetleg ingyen szórakoztatni...
illő lenne, mert megoldották, hogy ingyen szolhasak hozzá. a Bogi azon filozik, hogy felkel holnap reggel és bekabcsolja a rádióit.
addig is a "majdnem híres" a wikipediából (tudni illik az is ingyenes)(:
1973-ban vagyunk, és a mozivásznon egy kedves arcú kölyköt látunk, William Miller ő (Patrick Fugit), egy 15 éves San Diego-i gyerek, aki a rockzene megszállottja. William a mamájával, Elaine-nel (Frances McDormand) és nővérével (Zooey Deschanel) él együtt, és a helyi lapba írogat kisebb zenei kritikákat kisebb zenekarokról, amikor egyik nap kap egy telefonhívást a nagynevű Rolling Stone magazintól, hogy írhatna nekik is egy turné-cikket a Stillwater nevű zenekarról. William mindent tud a rockzenéről, ráadásul jó stílusban is ír, viszont a megbízói nem tudják róla, hogy még csak 15 éves, úgyhogy csak a „ne használj drogokat”-refrénű anyai parancsok után szabadulhat el otthonról.
A filmnek ezen a pontján már kezdhetne elfáradni az a néhány néző, aki személy szerint nem rajong sem a ‘70-es évekért, sem a rockzenéért, de nem így történik, és erről a kitűnő rendezés gondoskodik. Cameron Crowe, a film rendezője a saját élettörténetét vitte filmvászonra, mivel annak idején (1976-ban, 16 éves korában) ő valójában a Rolling Stone társszerzője volt. Crowe ügyesen kikerüli a szentimentális visszaemlékezésnek még a látszatát is, távolságtartó a személyes sztorit illetően, és inkább a kor hangulatának felidézésére, illetve a zenékre koncentrál. A filmbeli Stillwater természetesen egy kitalált csapat, Crowe tinikorában a The Allman Brothers nevű zenekarral turnézott együtt, és a The Who-val élte át a filmbeli repülőút-krízist.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Boros István

Posted by Tj Blogi on kedd, augusztus 17, 2010 0 hozzászolás

csinált már jó egypár emlékezetes fotósorozatot. Itt az ideje, hogy bejegyezzük a nevét ide is ;-)

.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


verhetem a fejem a falba

Posted by Tj Blogi on kedd, augusztus 17, 2010 0 hozzászolás

mielőtt lezúztam a windowst kimentettem a link-táram a gépre. mit felejtettem el kimenteni a pendrájvra? na mit? hát a link-tárat. mondjuk a kedven pornóoldalam címét az álmomból felkeltve is tudom pontosan, de más fontos adatok meg ...

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


"Csak a Sith-ek állnak bosszút"

Posted by Tj Blogi on kedd, augusztus 17, 2010 0 hozzászolás

Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja

A Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja (eredeti angol nevén Star Wars Episode III: Revenge of the Sith) 2005-ös amerikai sci-fi, amelyet George Lucas írt és rendezett. Ez a hatodik és az utolsó film a Csillagok háborúja sorozatból, amely a cselekmény alapján sorrendben a harmadik.
A film három évvel a Klónháborúk megkezdése után játszódik. A Jedi lovagok galaxis szerte harcolnak a Galaktikus Köztársaság klónhadseregének élén a Független Rendszerek Konföderációjának droidhadseregePalpatine kancellár elrablása után Obi-Wan Kenobi Jedi mestert a galaktikus fővárosba rendelik vissza, hogy kiszabadítsa a kancellárt, és legyőzze a gonosz Grievous tábornokot. A Jedi rendet nyugtalanítja Anakin Skywalker Jedi lovag egyre szorosabb kapcsolata Palpatine-nal, amely magára a Jedire is kezd veszélyessé válni. Mikor Darth Sidious, a kegyetlen Sith nagyúr felfedi kilétét és terveit a galaxis uralására, Anakin, a Jedi rend és az egész galaxis sorsa kockán forog. ellen.
A filmet a mozik 2005. május 19-én mutatták be, és pozitív visszajelzéseket kapott a kritikusoktól a két előző filmmel szemben. Már az első hét alatt számos rekordot döntött meg. Ez az epizód a Csillagok háborújaEgyesült Államokban 2005-ben ez a film állt a bevételi listák élén, a világon csak a Harry Potter és a Tűz Serlege előzte meg.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)