Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2013. augusztus 19., hétfő

biztos forrásból a blikkböl

Posted by Tj Blogi on hétfő, augusztus 19, 2013 0 hozzászolás

Megalázzák a sofőröket az építkezésen

2013-08-18 04:30:00
Budapest - Soha nem látott ütemben épül az új Fradi-pálya a fővárosban, ám meglepő és furcsa szabály uralkodik az építkezésen: minden behajtáskor a rendszám elé állítva lefényképezik az anyagszállító sofőröket.
Hirdetés
– Megalázó! Úgy kell minden behajtásnál a kocsi elejéhez, a rendszám mellé a szállítólevéllel kiállnom, hogy a portás lefényképezzen, mintha a rendőrségen rabosítanának – fakadt ki az egyik családos sofőr, aki nevét titokban akarja tartani, mert fél a kirúgástól.
Építkezés. Az új Fradi-pályának már a lelátói is állnak. Fo­tó: Oroszi Beáta
– Ha egy nap háromszor fordulok rakománnyal, akkor háromszor fotóznak le, még éjjel is. Kollégáimmal kértük, hogy magyarázzák meg, miért van erre szükség, és mire használják fel az arcképünket. Megalázó, amikor napi tízórai munka után koszosan, büdösen, meggyötörten fényképezgetnek a rendszám mellé parancsolva – mutatja a férfi az építkezés őrbódéjáról leszedett szabályzatot. Ebben benne van a kötelező fényképezés, amit a belépési igazolvány készítésével indokolják.
Kötelező. Annyiszor fotózzák a sofőröket, ahányszor csak behajtanak
– Nem kaptunk ilyen igazolványt, sőt a szabályzatban említett munkavédelmi oktatásokat sem tartják meg – közölte a sofőr, aki állampolgári bejelentést kíván tenni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. A Vasárnapi Blikk megkérdezte a hivatal elnökét is.
– A képmás személyes adat, amit kizárólag meghatározott célból készíthet az ehhez megfelelő jogalappal rendelkező szerv – mondta Péterfalvi Attila, aki hozzátette: a Market Építő Zrt. még nem kereste meg a hatóságot az üggyel kapcsolatban. Az érintett személynek ráadásul teljes körű tájékoztatást kell kapnia arról, mire használják fel az arcképét, majd ehhez határozott hozzájárulását is kell adnia. Elfogadhatatlan az olyan adatkezelés, amely során a felsorolt körülményekről nem tájékoztatják az érintetteket – mondta Péterfalvi Attila.

A Market Építő Zrt. lapunknak adott válaszában leszögezte: cégük az esetleges jogszerűtlenségeket kiküszöböli. Magyar Gábor ügyvéd – aki az ügyben nem érintett – azonban elmondta: ilyen esetben a fényképfelvétel ugyanolyan biometrikus adatnak minősül, mint az ujjlenyomat. – Mind a képmáshoz való jog, mind az adatkezelési szabályok, de az emberi méltóság megsértése miatt is lehet polgári pert indítani. Azontúl, hogy ilyenkor eltiltást állapítanak meg a további jogsértéstől, még nem vagyoni kártérítés is megítélhető – tette hozzá a jogász.Sch. Zs.
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/megalazzak-a-soforoket-az-epitkezesen-2206373

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


a kedvenc dokinöm az igy jártam anyátokkalban LOL

Posted by Tj Blogi on hétfő, augusztus 19, 2013 0 hozzászolás

Folytatása...


pár kép a hétvégéröl

Posted by Tj Blogi on hétfő, augusztus 19, 2013 0 hozzászolás

Folytatása...


ehhez a nézettséghez mi a péknáthás retkes fasznak akkora stadionokat építeni????

Posted by Tj Blogi on hétfő, augusztus 19, 2013 0 hozzászolás

Folytatása...


az állatok nem kérész életűek, hogy egynyári tejet tojjanak

Posted by Tj Blogi on hétfő, augusztus 19, 2013 0 hozzászolás



Mint minden felfedezéshez, ehhez is a részeg szakács esete vezet el.
Tudni illik, a kicsik kedvért mondom el, hogy a palacsinta egy tévedés folytán jött létre…
Csend legyen a hátsó sorokban, én is mennék inni, de ezt még meg kell beszélnünk!
mikor még pintyek voltunk sokat vitatkoztunk, ezen viták jelentősebb hatással ugyan nem lettek a társadalomra, de segítette a különböző társadalmi rétegeknek egymás gondolkodásának megértését.
én nem értettem, mire veri magát a nemes, az meg nem értette, hogy miért nem adhat parancsot, utasítást, nekem aki többet keresek, mint az ők teljes történelmi múltja. mondták több volt a bevétel addig amíg több volt a tulajdon. ez amúgy nem ok-okozati összefüggés. a sok tulajdont is lehet veszteségesen kezelni, és a semmiből is megélnek emberek…
de jó ezeket a dolgokat néha tudni kimondani.

a tulajdon, nem egyenlő jóléttel,
sok király múlt ki koszos szegényes ágyon. tévednek azok akik a királyságban bízva látják hazánk feltörését. minket magyarokat csak a nagyvilág védhet meg a mi ösmagyrkodó vérszívóinktól. „Ekével lehet szántani a magyar hátán, ha az nemzeti színű”
nálunk nagyon nagy csöcsre futott néhány pacsirta, szülőink tovább húzták, mint azt bárki álmodta volna. lehet túl élnek minket, és hiába a hiú ábránd, tanulás és munka nélkül függ tőlük az ártány.
Még mindig sok, számtalan az ki fejét mereven orrát fent tartja, mert a  gólya „jó helyre pottyantotta”. Hiányzik belőlük az alázat, a tisztelet, és droidnak tekintik a környezetet. Kiszolgálóikat megalázzák, mert a 20 éves szívben, nem fér még el a büszkeség mellett a szerény becsület.
de mi lesz ha a tulaj elpatkol, és a cég nem eladható? mert a szakértelmet nem helyettesítheti a szó:
név
az is csak a egy főnév….
Egyetemeket végzett zombiként éhes agilis, mindent tudó,
olyan kollégiumi kapcsolatokkal bíró oktondi parasztok teszik rá a mancsuk
akik saját zsebükre dolgozva felvirágoztatják a céget, miközben a tulaj unokái, már csak részei az egésznek.

még két generációt kell aludnia mindennek, ami magyar, hogy újra megértse a tulaj, hogy nem ö itt az isten,
 ha nem a számtartó, a könyvelő, commiser az ki eldönti, hány utód fogantaik ;-)

lehet harcolni a számokkal, de a földön egy krajcárral sem lesz több mint amennyi volt a kezdetekben. ezek felosztásán folyik a vita, ami néha, elfajult a tettlegességig. aki gazdag, az annyival gazdagabb mint amennyivel a másik szegényebb. nem én vagyok az elsö sem az utolsó aki ezekre a sorokra időt veszteget, de legalább nyugodtan hajthatom le a fejemet, mint a napi imádságot elregéltem nektek… )nektekJ

beszélhetünk a vérvonalról, a DNS állományról, de az nem biztos, hogy nektek annyira fog tetszeni,
mert ami hatékony itt az másut hátráltató, jo a magyar DNS állomány, csak pl, nem a az arikai hőségben, és nem a hideg sztyepéken, és a beltenyészet sem jó mert attól kipusztul a halandó.
a pónik is csak abban az élelmiszerben szegény völgyben hatékonyak, ahol a ragadozóik is aprók. Az egész biblia meg jézustól származtatott vérvonal, arra utal, hogy az emberek kezdték tudatosan nemesíteni, növényeiket, állataikat, ez nem uj, Évától származtatható, aki nem vadálmát evett a paradicsomban, ha nem jonatánt, mert abban volt a tudás, igen a héjában ;-)
Szegény Kvazimodó is kipusztult, mert tudta az élet oly igazságtalan, hogy a csúnyákkal, betegekkel, nem henteregnek a csajok, és még a Zombiknak sem kellenek eleségnek sem.
Az emberek hűségesek, 90%-ban, de a pár választásnak nem sok köze van az utód nemzéséhez, mert akkor a kertész legények, parasztok erős írmagja, nem hagyott volna nyomot az iparban. És a bulikon,
az ösi ünnepek alatt ahol nem volt tilos az orgia frissítette az emberi állományt, mint azt már régről tudjuk a betegségek ellen emelt gátat, a törvényben foglalt szokás: a hűtlenségért halál járt. Nem csak a vagyon egy kézben tartása volt a cél, mert akkor ezen törvény csak azokra vonatkozott volna akiknek volt valami vagyona. Az emberiség többségének nem volt semmije, csak ura -a vályog kunyhókból annyit csinálhattak amennyire szükség volt. Az emberekből is akik azt lakták, mert hely még most van bőven a Földön, de haszontalanul, nem él semmi ami idegileg szerveződött. Szép vidéki mára szentimentális élelemforma, mikor még ló húzta az ekét, vagy a gyerek cseléd…
Nem kell az ipar olyan goromba! Minek ide a Zetor? de kapát egy sem látott, aki ezt hangoztatja, nincs nagyobb robot, mint a kézi földművelés, kevés ember bírja, az állattartáshoz is az kell, mert a puszta nem takarmánytároló fajta, és az állatok nem kérész életűek, hogy egynyári tejet tojjanak.

Nincs is semmi gond az élelmezéssel, ha az ember nem 6-osával szaporodik, mint anno, mikor még nagy volt a rotáció. … , mert milyen érdekes, ott szaporodnak legjobban az emberek ahol a legkevesebb az étel. Az sem volt gond régen, amíg nem volt tilos a kannibalizmus, de mi a  mühamburgert illeti, ha jó ízű lenyomom én, viszont nem tudom melyik lesz a jobb, ha visszavadállatosítunk minden mezőt, erdőt, legelő területet, hagyjuk a természetet zabolátlan, mint régen,mikor még dinoszaurusz csordák legeltek a mangalicák helyett… vagy ökröt sütünk a 40. szülinapomon… mert ugye nem kell mindig kaviár. Jól megy a parasztnak, a teskoba jár ;-)
A Régvolt világban …,  mikor még az ember a szolgájának, haszon állatának, elvesztésekor, levágásakor tort ült, mert ha a sték konyhakész, akkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az az állat élő volt. Jó dolog a kenyér ünnepe, de ha számok helyet, megint nevet kapnának a tehenek, talán kicsit más lenne a névnap is, az ünnep is mely felszenteli az embert arra, hogy olyat tegyen amit máskor nem. Pl , anno az oktondi fiatal sem értette, miért nincs karácsony minden este, pont azért mert mindennek meg van a maga ideje, az emlékezésnek, a meditációnak, és a munkának is.

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)