Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2014. április 27., vasárnap

estimese, Sisi meséje avagy, ha nem szereted, hogy elfenekelnek, azért van mert nem találtál még olyat aki jol csinálja

Posted by Tj Blogi on vasárnap, április 27, 2014 0 hozzászolás

úgy kezdődne a mese, hogy a pöttöm suni, nyújtózkodást majd legurult fellökte a királylányt.... mindezt látva Sisi a gepárd lány (az Ö nevét érdemes megjegyezni) afentröl a szikla tetejéröl? -kérdezte: ezek meg kik?


De a kezdö olvasok kedvért: bemutatás. A királylány aki gondolkzik szánalmas sorsa felett, hogy mint mindenkit korában, eladtak. 13 mult, keble feszült, nyarat hírdettek a harsonák, öt meg eladta apja 2 vármegyért. Ekko Sünink friss illatra ébredvén nyujtozkodás közben elfeledvén hol is érte az este, legurul a töltés oldalán, ezt meglátva aKirálylány figyelmét elvesztve belebotlik a köbe, egyszerre érve a földre (ufos utalás) egymásba gabalyodtak. Eme komikus eseménynek skeptius létében szinte félálomban leledzö Sisit .... "Ezek meg kik?" fog alati mormogo csoklo hörgésre inspirálta. Vihar kölgett, fenyegetö villámokat szorva. Elázni egyikük sem akat a még jeges esöben, a gepád ki nyugijas korára szereny hajlékját a közelben rendezte be. Itt izgalom van nem , hogy valojában kétlábon járo hustartaléknak használja a Királylánt ki eddire már a kezébe kapta a Sünijüket, hogy két lábát szaporrázza a korosodó Sisi után... A királylán kinek püspökfalatja látványára a föld összes halandoja az gondolta, hogy ha fülét rászorítja halja az oceánt, az inyencek adig paskolták volna vörösre mig annak addigra vérvörös fejü tulajdonosa nim visít mint egy malac, ja nem.... Máskép visít, de ... Inkább maradjunk még is az elsö képnél... Ez meleg volt.. Aki eddig itt maradt, az most kap bonuszba hösünknek egy pillangot a barlangba, minek tövébe késöbb belecsap. Vajon van e a gepárdok közt leszbikusok? Igen már én is kezek agodni, mi lesz ha a tinikirinek ott kell aludnia, vagy mint a `45-ös áradatába ott is ragad valmenyi idöre, ha eleg magasan van ama sziklában a mentelmezö szent hely az ösi barlang. Falait festmények borítják, terme közepén kitudja miota elökészítetten áll a rakás a tüznek. A csotvázokat miket Sisi hordott be a lehetetlent surolo kora alatt. 900 évesen szeretnék én is ilyen jol kinézni. A Kiri ki más viszafoghatatlan kiváncsisága folyamán megnyomott valami piros gombaszerü tárgyat, ami piros fénnyel felvilantt, majd elindult valami zene, "csak egy nap van...." belenyalt a köbe vájt kandalon tányérre kirakott fehér porba és már idult is a"Lise csodaországba. 2 hétmulva kezdte mustrálni Sisit mit kaját. Okkor szolt a Süni, hogy abből elég! Simba az eredeti neve volt addig amig az a másik kandur is be nem költözött... Akkor kapta a Sisi nevet. Sisi vicces volt, megszerette megtartotta... Új életett kapott akkor, megszüntek a hétköznapok, ünnep volt a boldogság minden pillanata... És kisértetiesen végtelenitve szolt az infiniti-csak egy napj-ja. Fura áttetszö lebegö alakok kezdték ellepni a termet. Közeledett a Napkilövelés hulláma a föld felé... A csajok erről semmit nem tudtak.a szomszéd barlangból a bikozd be nájt szürödött átt. Egyszer majd meglátogatjuk öket, de amugy majd meszokjuk ezt is, a szükség az uruk. Az áramlo hazó viz, a tajtéks áradás ... A hozott kapolatott. A legobb kajakosát ültették az uszadék rönkre. A kötél melynek utodai hordák késöbb a függö hidat tartotta a két külömbözö barlngosok.... Stb

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)