Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2015. június 9., kedd

Kedves naplom, nézzük mi volt ma

Posted by Tj Blogi on kedd, június 09, 2015 0 hozzászolás

Az arogáns anti hisztizett, mert nincs 2/3uk és nem lessz az övèk a nemzeti bank. Ha ilyen terveim lennének és csak azon az ÁLDOTT ELLENZÉKEN -nem vondoltam volna még tegnap sem, hogy ílyet írok valaha róluk-  mulott.(gondolom a gyurcsány csengőhangja hatott)
Irásbeli dicséretben rézesítem őket.
Petike probálja bevédeni viktorkát tudva, ha a viktornak annyi neki is és az endi de vajda is meg fogja bánni, hogy a fia nem váltotta meg a szenvedéseitől mielőtt megöngyilkolászta magát.
A viktort hívták a fiát nem,  de az még is ott volt, lassan az is kap egy potszéket az atyus mellé a dogozoba, tanulja a fiu hogy kell uralkodni...
A Sylvi főz, lassan ahogy közeledik a koncert egyre kevésbé várom. Olyan ez a vágy, hogy ha beteljesül elveszti a lényegét. Mind egy csak ki tudjuk kerülni ott is egymást ha meg nem hát jöjjön aminek jönnie kell az alkohol meg old mindent gondolom.
Hazamegyek mosni kéne muter lekoccol,
ez ugy látcik szandártosodik.
Hajnalban kéne kelnem nem tudok aludni ez is.
Történt valami fura? Semmi...
Mikor kezdtem ezt a szart még minden nap megöszültem, manapság semmi izgalom, valoban ... talán mert nincs is már annyi sexmunkás az utakon. Nem mint ha felszedtem volna őket, nem én soha, de legalább volt valami ...
Oh... Olszban is a kis vizes palackjaikkal meg a vizes fejkendőjükben... Te istenem,  mondtam is magamnak: Te Bogi jobb ha kusolsz itt a légkondis kabinodban, de manapság már azok is légkondicionált kupiban nyomják 100euros percdijjal náluk legalább kó a szakszervezet...
Felhivtam az ügybédi írodát, egy ügyben hogy mi legyen azt tanácsolták fogadjak ügyvédet.
Na ezen össze-vissza szartam magam...
Mint ha még azt is mondta volna, hogy milyen alakok vannak... mondja nekem, miután kioktatom, hogy hagyja már a hülyeségét a fogadott ügyvédemet nem kell kifizetnijük ha nyerek, mert azt a vesztes fizeti.
Anyám már szakszervezeti dijnak hívja a csekjeiket, mert szerinte ezek is pont anyit érnek mint a magyar szakszervezet, konkrétan szart sem.
Legegyszerübb lenne az ügyekben a rádionak írni, mert ott is ezek osztják a tanácsot,  csak ott az a kolégájuk nyilatkozik aki nem csak a befizetési számot tudja elkérni. Egyetlen egy kurva jogszabájra voltam kiváncsi nem tudta, vakerált, azt még a jó kurva anyám...
Nyugszik a beteg, nyugi Bogi, simogatja fejemet a képzeletbeli Sylvi...
Eszembe jut még egy idézet mit csinált Ell a 2pasi + kicsiben ell-alvás elött sírva, de biztos lesz akinek jobb éjszakája van 😂

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Tudjátok mi gyurcsàny csengőhangja?

Posted by Tj Blogi on kedd, június 09, 2015 0 hozzászolás

.-
.
.
.
.
.
.
.
.
Köcsög a fönököm, nekem már nem köszön 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Az emigráns ügy az a QUAESTOR ügy palástja

Posted by Tj Blogi on kedd, június 09, 2015 0 hozzászolás

Gondolom nem utoljára leszünk kénytelenek elmondani, hogy ez az egész plakátmizéria a QUAESTOR ügy elpalástolására szolgál.
A QUAESTOR ügy akkora blamázs minden, majd minden politikai pártnak,  hogy hallani sem akarnak róla. Bedobták ezt, hogy legyen min rágodnia népnek. A céljukat elérték az már 7 szentség,  a wallstrifi farkasok  sikkasztása töredéke ennek a balhénk azt mindenki a plakátokkal foglalkozik....
Ügyesek mi?

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


A plakát rongálgatok ügyében -mer' még ha viccesek lennének mint Dopmen, de nem azok

Posted by Tj Blogi on kedd, június 09, 2015 0 hozzászolás

Egyezettem ma a nyomozo hatosággal: Mihelyt a plakát rongálás bizonyos esetei -szándékos, előre megfontolt, nagy nyilvánosság,  sorozatossan elkövetve... stb. elérik a büncselekményt -amiböl szerintem sincs kicsi, mert nyomozati munkát, ügyészségi eljárást követel meg, majd biroság szüksègeltetik a döntéshozatalhoz, igy szeretném ha befejeznék a garázda magatartásukat,  mivel a garázdaság vétsége a közigazdasági eljárások hatája alá tartozik igy a hatoságoknak hivatali kötelesége ezt kivizsgálni.
Nem az orbány költe oda öket, hogy értsétek.
Továbbá ezen ügyek költségét a vesztes fizeti és ha elitélik nem kaphat fedhetetlenségit.
Uffoltam

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Tiszelt Zsoc! meg a többi : - )

Posted by Tj Blogi on kedd, június 09, 2015 0 hozzászolás

Ez lehet, hogy csak egy sablon, mint a worlpress, de rengeteg munkám van benne abban, hogy egyedivé és müködövè tettem. Nagyon,  nagyon sok!  És lehet,  hogy nem az iskolábba seggeltem végig, ha nem otthon hosszu éjjeket tőltöttem azzal hogy ki googlézem mit hogyan  és hová kell beilleszteni beágyazni. Itt ezen nem müködik a standárt "háttér kép feltöltés" gomb, a "téma változtatása" vagy a "fejléc kép feltöltése"... semmi ami a standárt blogsablonokon megy. Itt mindent htlm-ben kell változtatni ami neked 1 perc az nekem egy óra ... ezért nincs is variálva jó ideje.
Az meg, hogy a mostani linkekek gyakran nem nyiatnak/mutatnak sehova annak az az oka, hogy nincs időm a google változtatásait nyomon követni.

On átteten salu!

-És mostanra ez a sablon is fizetős lett ha jól tudom...

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)