Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2014. március 3., hétfő

Nem tudom hova mennek, de minden 10 percben szembe jön egy katonai konvoj

Posted by Tj Blogi on hétfő, március 03, 2014 0 hozzászolás



Mónika Kovács Merre jãrsz?
Tj Bognár Gábor Blogi Német
Tj Bognár Gábor Blogi Ugy néz ki, hogy a németek elkezték feltőlteni a bázisaikat. Nagy a jővés-menés
Mónika Kovács hm...ez fèlelmetesen hangzik!
Tj Bognár Gábor Blogi Szerintem a németek tudnak valamit amit mi nem
Tj Bognár Gábor Blogi Tankokat meg ilyesmit nem látni, csak ellátó alakulatokat, azok szoktak kitelepülni, tábort verni azt utána mennek majd a tömegek. Kitelepítik a laktanyákat, ha légi támadás lesz, ne egyhelyen legyen mindenki. A ruszkik keddig adtak ultimátumot az ukránoknak, utánna támadnak. Az olimpiai bevételekből fel tudták tankolni azt a haderőt amit putyin tavaly felvásárolt. A kárpátaljai magyarok tömegével menekülnek, nem nagyon akarnak bevonulni... Putyin nem akarja átengedni a tengerparti kikötöit.... A legnagyobb bizonyiték, hogy gáz van, hogy a viktor miota kitört a válság, csak átadásokra járkál, pont mint a nácik a végnapjaikon, csak heppy képeket nyom a propaganda. És pont a szomszédunkban... Megint rajtunk fog átvonulni a világ hadserege.

Mónika Kovács ...Addig jo mig biztosat nem tudunk!
Tj Bognár Gábor Blogi Ja csonti, bingo, mint ha az lenne az irány
Istvan Fabian az is felsziget kicsit hideg a viz, de majd felmelegszik

Tj Bognár Gábor Blogi Szerinted nem lesz balhé?
Istvan Fabian nem hiszem, hogy az oroszok megtamadnak Europat. A csecsenek is kifogtak rajtuk. Persze nyilvan nem ugyanaz a helyzet ha hadseregek allnak egymassal szemben egyenruhaban de azert megis.
Istvan Fabian ukrajnaban lehet, hogy lesz de senki se akarna eszkalalni szerintem
Istvan Fabian ahogy annak idejen elfogadtak, hogy kelet europa szovjet befolyasi ovezet most se hiszem hogy barki beszallna egy ilyen haboruba.
Istvan Fabian megha ukrajnat felosztjak is volt mar ilyen

Tj Bognár Gábor Blogi Azt azért tudod, hogy ukrajnában akkora volt a nácizmus, hogy meg sem várták a nácikat, önszorgalomból felhuzták az összes zsidot, mire oda értek a németek. Most is a szélsőjobb szerveszkedik náluk. Az unionak is kell az a hatalmas mezőgezdasági terület. Válság van és a válságokból az emberiség eddig csak a háborukat találta megoldásnak!
Istvan Fabian az amcsiknak se kellett elmenni Hagaba pedig ha jol tudom a kis Bush rajta volt egy listan haborus bunoskent dehat akinel eleg nagy bot van az irja a szabalyokat
Istvan Fabian azt tudom, h az ukranok (eloszor)orultek a nemeteknek. nem is csoda miutan milliok haltak ehen stb.
Tj Bognár Gábor Blogi Az, hogy itt mozgosítás van az tény. Ha behivnak tartalakésnak te bemész?
Istvan Fabian de valsag ide valsag oda az eu ban azert meg nem elnek olyan rosszul hogy ukrajnaert meg akarna halni barki
Istvan Fabian nem hivnak be
Tj Bognár Gábor Blogi Azzal tisztában vagy, hogy mo. Olyan pénz hiány van, hogy miliok zsirosdeszkán élnek? Azért kellett kötelezővé tenni az iskolatej programot, mert a gyerekek potyogtak ki a padból az ejségtől?!
Tj Bognár Gábor Blogi Ja... Majd besorozzák a közmunkásokat, azt 47ezerért mehetnek harcolni az unioért
Istvan Fabian igen de Mo nem mervado az ilyen dontesekben. azt, hogy az eu katonailag mit csinal a franciak a nemetek olaszok es britek dontik el
Istvan Fabian es kozuluk ki akarna farmer lenni keleten???
Tj Bognár Gábor Blogi Pont attol tartok én is, hogy majd ők eldőntik. Amugy meg farmer tanfolyamokat indítottk a télen. Megtanuktak fükaszálni, fát vágni... Azt ahogy nyugatra kicihültek minket vendégmunkásnak kivihetnek keletre is egy kis málenki robotra
Istvan Fabian hat remelem nem ilyen sotet a jovo. te mar lattal haborut, de gondolom nem nyert vele senki legfeljebb akik penzeltek
Tj Bognár Gábor Blogi Attól fög milyen szinü sapkát dobb a gép. Ha kék enszes akkor garamtált a hav milla, ha csak nátos akkor a fele, ha csak magyar akkor addigra mindenki lehuzza a zsoldod, azt jut vagy 1000-1500 juro. De annak aki eddig 47ezret kapot annak az is egy vagyon. Az amerikai hadsereg is a getokban toboroz.
Tj Bognár Gábor Blogi Érted már miért van szarban a fityesz? A viktor ott alá irt valamit putyinnál, azt ha a náto rámozdul a bulira, azok a csapatok rajtunk keresztül fognak oda menni, mert minket meg kötnek a nemzetközi szerzödések!

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)