Translate










Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi.

Amit mondtam, megmondtam; amit írtam, megírtam. (Pontius Pilatus)


.







.

A királynénk 2016: Palvin Barbi

Kiemelt bejegyzés

"A Lázadás Éve" ne bassz...

MIKÉPPEN AZ ÉVGYŰRŰK A MEGKÖVÜLT RÖNKBEN,

ÚGY MUTATJA ÉVEINKET A BLOG NYOMA A TÖRTÉNELEMBEN

2010. május 24., hétfő

sikerült.nem az évszázad verse Nora,de a tiéd

Posted by Tj Blogi on hétfő, május 24, 2010 0 hozzászolás

Bognár Gábor: Viharos

Képek, kockák, árnyékok, mozdulatok.

Illatok, fények, dobbanások.

Magasban a kéz, szem csak egy rés. Révület, szeretet

csípő ring, láb oly kecsesen jár.

Büszke már a magyar lány.

Félt sokat, küzdött eleget, ember vagy ha megérted!



Ősanya, népemnek otthona! Szeresd lekeled gyümölcsét! A szabad urad!

Pálinka apja, lélek otthona! Emeled magasra arcomat! Emeld a Fény felé! Az Igaz Isten felé!

Büszke sas, turul népe az élő anyánk, férfit félt takarván titoknak.

Forrás: Poet.hu - versek

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


Omega - Az arc

Posted by Tj Blogi on hétfő, május 24, 2010 0 hozzászolás

Folytatása...


Agggyák vissza a Farkas Peti bérét!

Posted by Tj Blogi on hétfő, május 24, 2010 0 hozzászolás

Megint mindenki gondolkodik, de ha demagógia hangján doktrínákat akarnak lefektetni az úgy nem kóser. 
Én nem vagyok zsidó, így megtehetem ;-)
Tehát ha elveszik a sportolok 10-20-30 éves munkájának eredményét. lásd a Farkas olimpikon precedens ügyében, akkor elméletileg a Stol sem lehet kitüntetett a színészi tevékenységért. A Stol ügyben nem elhanyagolható, hogy nem simán gazadag a Stol, mert ha nem kerül az eset a közvélemény elé, akkor a gazdagok módszereivel (korrupció) simán elintézték volna ezt. Viszont a Stol abból gazdagodott meg, hogy celeb, az hozott neki jelentős jövedelem többletet a többi művésszel szemben. Az ő nevével el lehetett adni a média-show-biznisz termékeit. Az lehet, hogy jó színész, de vannak nagyon jó színészek, akik sokkal keserűbb sorsot élnek, mert nem híresek. Az egész jog és média, mint már régebben is említettem köszönő viszonyban sincsenek egymással. A médiában akkora pénz van, hogy jóformán mindent megtehet, leszarva az emberi jogokat. A céljaik érdekében nem riadnak vissza a jogtalanságtól. Csak ezt persze nem hozzák nyilvánosságra. Azok akik a médiát felügyelhetnék pont a tájékoztatás eszközeit (magát a médiát) nélkülözik, és azzal vannak elfoglalva, hogy ne káromkodjanak a közszereplők. Ki fogja a nyilvánosságot birtoklókat a nyilvánosságra támaszkodva felügyelni?
És amúgy nem lenne itt semmi baj, ha az alapvető ide vonatkozó törvényt betartanák, miszerint nem nyilatkozhatnak a folyamatban lévő ügyekről. És ne használják a népet döntőbírónak jogi ügyekben, mert nem az a szerepe a tömegnek. Lehet tiltakozni egy meghozott döntés ellen, lehet fúj-jolni ha keveset ad majd neki a bíró, vagy lehet szánakozni ha nagyon megmérik, de a Hajdú média hatalma Magyarországon nem lenne gond, ha lenne aki a Hajdú úrnak elmondaná, hogy annyi bírósági per nyerése ellenére nem erkölcsös(előfordulhat, hogy nem is jogszerű), mikor drámai, teátrális, eszközökkel befolyásolja a közvéleményt folyamatban lévő ügyekben.
  És a Stol Buci rajongói nem is voltak igazi rajongói, akkor ha hibáikor elfordulnak tőle. A példaképek akkor válnak igazi példaképekké, ha sorsuk rájuk mért csapásait, méltósággal, példaértékűen tudják fogadni. Ne tökéletes embereket állítsunk példának az utókor elé, mert akkor azok akik idealizált példákon nevelkednek képtelenek lesznek kezelni a valóságot, ami a legjobb emberi szándék ellenére is hordoz sötét periódusokat. A Stol Buci esete a jelen állapota. Ilyenkor gyűlöletet a legkönnyebb szítani, a káröröm a legkönnyebb emberi öröm, emelkedjünk fel a erről a sekélyes szintről! Szeresük a bűnösöket, miként a saját bűnös gyermekünket! Az ítélkezést meg hagyjuk meg az arra hívatottakra!

... "Pocok arcú fiú, ne légy szomorú! Olvassál sokat és látogass tanfolyamokat !"(Belga) ;-)

Folytatása...


a nap hőse

Posted by Tj Blogi on hétfő, május 24, 2010 0 hozzászolás

Folytatása...


Címkék

minden-napok (456) minden napi politika (246) képek (178) zene (174) minden napi bölcseletem (163) zene külföldi (115) fotok (111) blog (99) sexy (97) dart'hamm-mer (92) erotika (91) zene hazai (85) klip (78) videó (69) Darth hamm-mert (65) környerzet képek (50) utifotók (42) lévai adrienn (40) szöveg (37) fotóim (30) erotikus fotok (29) facebook képek (29) dj (23) party fotók (22) versem (21) videoim (20) vicc (18) internet technika (17) taxi1 (17) technikai képek (17) bódi sylvi (15) hazai (15) külföldi (15) Madonna (14) tv képek (14) film (13) pop (12) való világ (12) peca (10) vers (10) toure de france (9) politikai képek (8) playmateink (7) tudomány (7) tvm (7) versmondásom (7) Kovács Kitti Szkolasztika (6) francia (6) kultusz film (6) szavazás (6) utazás (6) faithless (5) gasztrooo (5) humor (5) rap (5) rock (5) D and B (4) Idegen Légió (4) foss anyádba-korszak (4) kortársak (4) lord (4) supermarché (4) videóm (4) Lévai Adrienne-On The Blue Baloon (3) alternativ (3) blues (3) erotika expopo apropo (3) klpip (3) légió (3) miss (3) national geogaphic (3) playlist (3) radióm (3) rep (3) írás (3) BUÉK (2) Reon Kadena (2) anima sound (2) classik house (2) ezröcsi (2) fuvar (2) játék (2) kamion (2) polók a la hamm-mer (2) portré (2) radnóti (2) teszt (2) trance (2) tuore de france (2) 2012 (1) Amina Malakona (1) Beatrice (1) H1N1 (1) Jaime Pressly (1) Lola (1) Marseille (1) Moskva (1) Notre Dame De Paris (1) Slow chemical brothers remix-Kylie minogue (1) XPERIA (1) aha (1) anglia (1) anyám borogass (1) az új idöszámítás (1) biznis (1) compact disco (1) csocsós (1) csík csapat (1) d (1) dokik (1) drog (1) fashion (1) fot (1) hamm-mer póló (1) hobo (1) idöfutár (1) kell (1) menj (1) niki belucci (1) nőnap (1) photoshop (1) pl (1) playmateeink (1) reménytelenség (1) rádióm (1) staulander (1) szerelem (1) szotár (1) tipek (1) tobi (1) új év (1)