van hogy egy Guiness minőségű sör,hoz való gabonát beszállítja a tiszta(kiváló minőségű) gabonát szállító kamion a gyárba.oda már tisztítva érkezik.azt ott csiráztatják.80 % os pára tartalmú mindenhonnan befúvós meleg légkeverős technológiával.tonna számra.majd ezt feltermelik emeletekkel feljebb,az kiszárítják forró levegővel,tonnánként.
majd van,az is
hogy füstölik (nézi a melós a füst színét, mennyiségét, mennyi megy ki a kéményen,azt úgy dobálja rá az olyan értékes fát aminek kilója több,mint a ketreces csirké) ez nem gyenge faszénnel.
ez csak az 1ik alapanyaga annak a barna-fekete sörnek ,amihez olyan tartályok(tonnaszámnyi csirkebérért várakoznak ezek a kamionok) viszik(olyan sofőrökkel akik 3-4 ketreces csirkényit keresnek óránként) a vizet amiket lúgos-savas mosószerekkel órákon át mosnak.lakmuszpapírral meoznak.
azok akik értenek hozzá tudják ám,hogy honnan hozassák a gabonát az adott évben...
de abból a sörből egy deci annyi mint a ketreces tyúk kilója
és amikor egy olyan korsó sört iszol,
akkor azoknak az egészségére és családjuk létére is iszod ,akik azt elő állították
Megjegyzés küldése